Tlačové správy

Skúsili ste tieto spôsoby pri hľadaní partnera?

Nikomu nerobí život bez partnera dobre, je jasné, že „ve dvou se to táhne líp“.

Ilustračný obrázok k článku Skúsili ste tieto spôsoby pri hľadaní partnera?
Zdroj: TASR

Niektorí to riešia tak, že si kúpia erotické hračky, druhí sa uzatvoria ešte viac do seba a ďalší sa nevzdávajú a hľadajú, hľadajú a hľadajú. Dôležité je netlačiť na pílu, pretože sa veľmi ľahko môže stať, že skončíte s niekým, na kom vám nebude záležať len preto, že nechcete byť sami. A to je ešte horšie, ako byť sám. Existuje však množstvo spôsobov, ako spoznať nových ľudí. Ktoré to sú?

Internetová zoznamka

Pre menej odvážnych je internetová zoznamka ako stvorená – máte dosť času na to, aby ste si premysleli, čo napísať a nemusíte byť pod tlakom. Tiež ste v pohodlí domova a ste uvoľnený. Navyše si môžete vybrať ľudí, o akých máte záujem. Záleží na vás či použijete kresťanskú zoznamku, alebo dáte radšej prednosť erotickej zoznamke. Takže už viete, čo môžete od ľudí, ktorí sa tu zdržujú, čakať. Veľkou výhodou je aj filter, ktorý vám pomôže nájsť ľudí podľa veku, mesta, záľub či pohlavia.

Navštevujte podujatia, ktorá vás bavia

Ste zvyknutý chodiť vždy s niekým na výstavu umenia, do posilňovne, na krúžok modelovania z hliny či na koncert? Vystúpte zo svojej komfortnej zóny a choďte sami. Keď sa budete pohybovať na miestach, kde je niečo, čo máte naozaj radi, máte šancu, že tam nájdete niekoho, kto bude mať rád vás. Prečo? Pretože spoločné záľuby, podobný vkus či vášeň pre umenie sú základom dobrého vzťahu.

Skúste speed dating

Ak patríte medzi tých, ktorí nemajú problém rozprávať sa s neznámymi ľuďmi, potom je obľúbený speed dating pre vás ako stvorený. O čo ide? Ide o akýsi spôsob rýchlorandenia. Je to organizovaná akcia, na ktorej je rovnaký počet mužov a žien. Pričom sa spozná každý s každým, zaujímavosťou je však čas, za ktorý sa môžu spoznať – spravidla je to iba pár minút. Preto je dôležitý prvý dojem. Na Slovensku tento spôsob nie je veľmi známy, no rozhodne ide o skvelú zábavu a možnosť overiť si, ako ste na tom so svojou intuíciou, čo sa týka výberu partnerov. A nielen to, môžete nájsť životného partnera.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM