Webnoviny - Rôzne

Slovensko má nové propagačné video s úchvatnými zábermi

Hokejoví fanúšikovia budú môcť počas zápasov na majstrovstvách sveta spoznávať zákutia Slovenska.

Foto: SITA/Gabriel Lipták (WEBNOVINY) – Slovenská agentúra pre cestovný ruch (SACR) plánuje počas prestávok v bratislavskej aj košickej aréne premietať propagačný film o Slovensku, ktoré hostí majstrovstvá oddnes až do polovice mája.

Návštevníci šampionátu uvidia nový spot aj vo fanzónach „Hokejovým fanúšikom ukážeme Slovensko z pohľadu naozaj atraktívnej turistickej destinácie, ktorá ponúka možnosti aktívnej dovolenky aj relaxu v jedinečnom prostredí slovenskej prírody a podmanivých miest,“ uviedol generálny riaditeľ SACR Peter Belinský.

Propagačný film zavedie divákov do centra hlavného mesta Bratislavy a metropoly východu Košíc. Nechýbajú zábery na relax v kúpeľoch Rajecké Teplice, na golfový areál na Táľoch či adrenalínový rafting na Liptove. Krásy slovenskej prírody sa striedajú s pohľadmi na historické hrady a zámky. Fanúšikovia ľadového hokeja budú môcť na chvíľku zažiť letné, jesenné aj zimné Slovensko, kde dominuje aktívna lyžovačka a freeride v lyžiarskych strediskách.

Po skončení majstrovstiev bude SACR film ďalej využívať na prezentačných podujatiach v zahraničí, ako sú medzinárodné veľtrhy a výstavy cestovného ruchu, workshopy a prezentácie. Kratšie spoty zostrihané z filmu budú zároveň súčasťou reklamných kampaní.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM