Alexandra Kolínská Hokej

Slovenským hokejistom fandí aj poslanec Miloš Ihnát: Na dvoch hviezdach NHL sa stavať nedá!

Slovensko opäť zachvátila eufória hokejových Majstrovstiev sveta. Šampionát nenechal chladnými ani známych Košičanov. Poslanec Miloš Ihnát nám prezradil, ako prežíva tento turnaj.

Ilustračný obrázok k článku Slovenským hokejistom fandí aj poslanec Miloš Ihnát: Na dvoch hviezdach NHL sa stavať nedá!
Zdroj: TASR

Majstrovstvami sveta v hokeji v týchto dňoch žije celá krajina. Medzi fanúšikmi je aj košický mestský poslanec a poslanec Národnej rady Slovenskej republiky Otto Brixi, ktorého sa nám podarilo vyspovedať. Ako prvé nás zaujímalo, či vôbec hokej sleduje, nakoľko má veľa pracovných povinností.

„Sledujem podľa možnosti pravidelne a to najmä Slovákov,“ uviedol poslanec Ihnát. A čo tak skandovanie, pán poslanec? „Pri televízii ani nie, držím prsty a syn na počítači púšťa oslavné piesne Slovenskooo…,“ prezradil nám.

Opýtali sme sa aj na jeho vízie slovenskej reprezentácie na tohtoročných majstrovstvách. „Náš tím má problém skonsolidovať sa. Na dvoch hviezdach NHL sa staviať nedá. Sú akosi nezohratí a veľká škoda tej prehry s Nórskom. Obávam sa, aby tie body nechýbali,“ povedal poslanec Ihnát.

A čo hovorí na postup našich chlapcov? „Myslím si, že nakoniec postúpia zo skupiny a v ďalšom dejstve to bude aj o šťastí. Ak sa rozohrajú, tak verím aj v medailu,“ dodal na záver.

Prečítajte si aj:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM