Michal Lendel Krimi

Smrť ženy (†25) pri obchoďáku: Policajti zadržali Zoltána, obvinili ho z usmrtenia a neposkytnutia pomoci

Hrozná tragédia na priechode pre chodcov pri košickom obchodnom centre Galéria má pokračovanie. Policajti zadržali Zoltána (40) z Košíc, ktorého obvinili z prečinov usmrtenia a neposkytnutia pomoci.

Ilustračný obrázok k článku Smrť ženy (†25) pri obchoďáku: Policajti zadržali Zoltána, obvinili ho z usmrtenia a neposkytnutia pomoci
Zdroj: Webnoviny.sk

V súvislosti tragickou nehodou na sídlisku Terasa, pri ktorej zomrela mladá žena (†25) na priechode pre chodcov, vyšetrovateľ z prečinov usmrtenia a neposkytnutia pomoci obvinil 40-ročného Zoltána z Košíc.

„Na obvineného bol spracovaný návrh na väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny mu hrozí až päťročné väzenie,“ uviedol košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó. Policajti muža zadržali ešte v stredu vo večerných hodinách.

K tragickej nehode došlo v nedeľu. Auto na križovatke pri obchodnom centre na priechode pre chodcov nabúralo do 25-ročnej ženy. „Vodič po zrážke na mieste nezotrval a z miesta dopravnej nehody bez poskytnutia pomoci ušiel,“ povedala po nešťastí policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Chodkyňa utrpela zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým na mieste podľahla.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM