Barbara Dallosová Krimi

Smrteľná nehoda pri Košiciach: Vodič (26) zrazil chodca (†57) pred krčmou a ušiel!

Tragická nehoda neďaleko Košíc. Zrazený chodec podľa polície zraneniam na mieste podľahol, vodiča, ktorý ušiel, chytili až muži zákona.

Ilustračný obrázok k článku Smrteľná nehoda pri Košiciach: Vodič (26) zrazil chodca (†57) pred krčmou a ušiel!
Zdroj: TASR

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová, v stredu (23.9.) krátko po ôsmej večer došlo k tragickej udalosti na ceste neďaleko Košíc.

,,26-ročný vodič z okresu Košice okolie viedol osobné motorové vozidlo zn. Renault Megane po Štóskej ulici v Medzeve (okr. Košice okolie) smerom na obec Jasov, kde pred pohostinstvom nezaregistroval nachádzajúceho sa chodca (57) z Medzeva a zachytil ho prednou časťou vozidla. Na mieste nezastavil a pokračoval v jazde do obce Poproč, kde ho vypátrali jasovskí policajti," opisuje udalosť Mésarová.

Obhliadajúci lekár podľa slov hovorkyne na mieste uviedol, že chodec utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol a nariadil vykonanie zdravotno-bezpečnostnej pit­vy.

,,Znalec z odboru dopravy sa na mieste predbežne vyjadril, že podľa poškodenia vozidla a zistených skutočností, chodec ležal na vozovke. Polícia vozidlo zaistila na ďalšie skúmanie," priblížila Mésarová s tým, že u vodiča alkohol zistený nebol.

Ako vysvetlila hovorkyňa, vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Košiciach okolie už vo veci začal trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví v súbehu s prečinom neposkytnutia pomoci, muži zákona prípad vyšetrujú.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM