Aktualizované Alexandra Kolínská Správy

Smutná správa: Zomrel poslanec Marián Gál (†39)

Náhle nás navždy opustil vysokoškolský profesor, poslanec mestského zastupiteľstva a tak isto poslanec mestskej časti Košice-Nad Jazerom Marián Gál (†39). O tejto smutnej správe informoval košický primátor Richard Raši prostredníctvom sociálnej siete. Informáciu nám potvrdila aj hovorkyňa UNLP.

Ilustračný obrázok k článku Smutná správa: Zomrel poslanec Marián Gál (†39)
Zdroj: Dnes24.sk

Utorok 26.5.2015 sa stal veľmi smutným pre mnohých Košičanov, ktorí poznali Mariána Gála (†39). Dôvodom je správa o náhlom úmrtí vysokoškolského profesora TUKE, poslanca mestského zastupiteľstva a poslanca mestskej časti Košice-Nad Jazerom. So smutnou správou prišiel košický primátor Richard Raši na svojom oficiálnom facebooku.

K smutnej udalosti, ktorá zasiahla mnoho Košičanov sa nám vyjadrila aj hovorkyňa UNLP. „Potvrdzujem, že pán poslanec podľahol chorobe v Univerzitnej nemocnici Louisa Pasteura Košice,“ uviedla nám hovorkyňa nemocnice Ladislava Šustová.

„Dovoľte mi, aby som vyjadril smútiacej rodine, priateľom a známym zosnulého Ing. Mariána Gála, PhD. úprimnú sústrasť a ľútosť nad jeho predčasným odchodom,“ dodal Raši vo svojom statuse.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM