Správy

Smutný nález v košickej bytovke: Hasiči vnikli do Gabrielovho (†69) bytu, našli ho už mŕtveho

Hasiči na podnet polície otvárali byty. V prvom z nich našli mŕtveho Gabriela (69), ktorému už nedokázali pomôcť. V byte na Laca Novomeského v spolupráci so záchrannou službou zachránili bezvládnu ženu (67).

Ilustračný obrázok k článku Smutný nález v košickej bytovke: Hasiči vnikli do Gabrielovho (†69) bytu, našli ho už mŕtveho
Zdroj: Webnoviny.sk

Na vyžiadanie polície košickí hasiči otvárali dva byty, lebo majitelia neotvárali. Dôstojník operačného strediska informoval, že v stredu podvečer policajti požiadali o otvorenie bytu na Ostravskej ulici na siedmom poschodí. Jeho majiteľa susedia nevideli niekoľko dní.

Hasiči vnikli do bytu a našli na zemi mŕtveho majiteľa 69-ročného Gabriela Hasiči prípad odovzdali polícii. Druhýkrát ich polícia požiadala o otvorenie bytu na prízemí na Ulici Laca Novomeského.

Jednotka vošla do bytu cez balkónové dvere, ktoré rozbila. V byte našla bezvládnu 67-ročnú Máriu. Žene poskytli prvú pomoc a zavolali rýchlu zdravotnú službu, ktorá ju ošetrila. Hasiči postihnutú pomohli naložiť do sanitky.

Foto: ilutračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM