Marcel Mojžiš Krimi

Šokujúce obvinenie: Július (55) naučil chlapcov fetovať, za sexpraktiky ich odmeňoval toluénom!

Prípad, ktorý doslova vyráža dych. V stane nachádzajúcom sa v nelegálnej osade sa diali podľa polície príšerné veci -recidivista nútil chlapcov (15, 12) fetovať a vynucoval si sexuálne praktiky!

Ilustračný obrázok k článku Šokujúce obvinenie: Július (55) naučil chlapcov fetovať, za sexpraktiky ich odmeňoval toluénom!
Zdroj: Dnes24.sk

Policajný vyšetrovateľ zo zločinov sexuálneho násilia, šírenia toxikománie, obmedzovania osobnej slobody a prečinu ohrozovania mravnej výchovy mládeže obvinil 4-krát súdne trestaného Júliusa (55) z Košíc.

Muž si podľa polície od apríla 2011 až doposiaľ v stane nachádzajúcom sa v nelegálnej osade v lesíku na Triede SNP v Košiciach, násilím a opakovane vynucoval sexuálne praktiky od 15-ročného chlapca z Košíc. „Násilím a pod hrozbou bezprostredného násilia aj jeho rodine ho opakovane niekoľkokrát dotiahol do lesíka, kde ho priväzoval o strom, aby mu neutiekol. Takto ho nútil aby opakovane chodil žobrať, čím ho takto obmedzoval na osobnej slobode a zvádzal k nemravnému a záhaľčivému životu,“ povedal krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Za vyžobrané peniaze si Július podľa obvinenia kupoval alkohol a lekársky toluén, ktorý spočiatku nasilu a hrozbou bezprostredného násilia nútil chlapca fetovať. „Neskôr po vypestovaní návyku u chlapca mu toluén podával ako odmenu za sexuálne praktiky, ktoré s nim poškodený násilím a nedobrovoľne vykonával. K zraneniu k poškodeného nedošlo. Obdobným spôsobom zaobchádzal aj s 12-ročným chlapcom z Košíc,“ dodal Szabó.

Július bol sudcom okresného súdu v Košiciach vzatý do väzby a umiestnený v ÚVV v Košiciach. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody v trvaní od 7 do 15 rokov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM