Lukáš Zavacký Šport Šport

Športový víkend v Košiciach: Reputáciu zachránilo VSS

V piatok a cez víkend odohrali svoje zápasy tri košické mužstvá. Po dvoch nevydarených výsledkoch reputáciu napravili aspoň hráči z VSS.

Ilustračný obrázok k článku Športový víkend v Košiciach: Reputáciu zachránilo VSS
Zdroj: TASR

Všetci zástupcovia z nášho mesta sa predstavili pred vlastnými divákmi. Motiváciu mali o to väčšiu, no nie všetci dokázali naplniť ich očakávania.

Prvé zakopnutie Lokomotívy

Na Štadión Družstevná pri Hornáde prišlo v piatok 400 ľudí, ktorí sledovali stretnutie medzi Lokomotívou Košice a MFK Tatranom Liptovský Mikuláš. Po dvoch triumfoch však prišlo zakopnutie, keď ani jedno z mužstiev sa nedokázalo presadiť. Momentálne sa tak naše družstvo nachádza na 4. mieste.

Čítajte tiež: V FC Lokomotíva Košice len striedavo štartoval a ušlo sa mu pocty: Je hráčom roka!

Hokejisti strácajú šance

Aktuálny ročník Ligy majstrov nevychádza HC Košiciam podľa predstáv. Tím posilnilo niekoľko zvučných mien, ale to asi nepomohlo. V prvom meraní síl prehral so švajčiarskym SC Bern 3:6 a nepodarilo sa mu vyhrať ani v sobotnom dueli s rakúskym Black Wings Linz. Aj keď mal vysokú streleckú prevahu, nakoniec podľahol súperovi 2:3. Jeho šanca na postup zo skupiny sa vzďaľuje.

Čítajte tiež: Prestrelka v zápase Ligy majstrov. Košický tréner Čada: Proti Bernu sme zaostávali!

VSS sa vyznamenalo

Futbalisti VSS sú stále neporaziteľní. Tri kolá, tri výhry. Tak znie ich bilancia. Úspechy s celkami MŠK Rimavská Sobota, MFK Tatran Liptovský Mikuláš a naposledy ŠK Odeva Lipany ich vyšvihli na 2. priečku, len o skóre zaostávajú za Partizánom Bardejov. To všetko dokázali napriek stálym problémom v klube.

Čítajte tiež: Prehľad pre fanúšikov košického futbalu: ROZPIS zápasov VSS a Lokomotívy v základnej časti!

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM