Lukáš Zavacký Šport

Športovým tímom Košíc sa cez víkend darilo: Ako si počínali basketbalistky či futbalisti?

Cez víkend sa predstavilo v zápasoch niekoľko športových tímov z Košíc. Basketbalistky Good Angels odohrali prvý finálový duel, futbalisti VSS i Lokomotívy pokračovali ďalším kolom nadstavby. Ako dopadli?

Ilustračný obrázok k článku Športovým tímom Košíc sa cez víkend darilo: Ako si počínali basketbalistky či futbalisti?
Zdroj: TASR

Víkend je na šport takmer stále veľmi bohatý a svoj program mali aj športovci z nášho mesta. Stretnutia zvládli na jednotku, keď ani jeden z košických celkov nezaváhal.

Good Angels sa po dlhom čase nadreli

Najvyššia ženská basketbalová súťaže na Slovensku vošla do svojho záveru a hlavnú rolu v ňom hrajú, ako inak, hráčky Good Angels Košice. Vo štvrťfinále s Banskou Bystricou či v semifinále so Šamorínom to bola jednoznačná záležitosť obhajkýň titulu. Finálový zápas s Piešťanskými Čajkami bol už o inom. Košičanky ale napokon vyhrali 69:61 a ujali sa tak vedenia v sérii, ktorá sa hrá na tri víťazstvá.

VSS prerušilo nevydarenú sériu

Futbalisti VSS Košice sa momentálne boria s problémami ohľadom vyrovnávania dlhov a možno aj to ovplyvnilo ich úvodné zápasy nadstavby DOXXbet ligy. S nevýraznou Sereďou či Žilinou B sa rozišli bez gólu, no so Slovanom B už bodovali naplno. V 79. minúte vyhrávali 2:0, ich súper zapol a dokázal znížiť. To však bolo od neho všetko. Posledný tím tabuľky o postup tak dokázali zdolať.

Lokomotíva pokračuje v kvalitných výkonoch

V základnej časti patrila košická Lokomotíva medzi priemer, no v nadstavbe si počína lepšie než VSS a spolu s Bardejovom má najlepšiu formu. Najprv si poradila s Pohroním a Borčicami, tentoraz prevýšila Sereď v pomere 2:1. Posunula sa tak na druhú priečku, o dve miesta za jej protivníka z rovnakého mesta.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM