Rôzne

Spoveď vodiča MHD: Dievčina si zdvihla minisukňu, sadla na chlapca a šli na vec!

Jazdí ulicami mesta a to už poriadne dlhú dobu. A má to vo svojej práci niekedy aj poriadne pestré. Vodič MHD Miroslav Koľšovský toho počas jeho dlhej, konkrétne 23-ročnej praxe, zažil už naozaj neúrekom. Viac nám už prezradil on sám.

Ilustračný obrázok k článku Spoveď vodiča MHD: Dievčina si zdvihla minisukňu, sadla na chlapca a šli na vec!
Zdroj: TASR

Viac ako dve desiatky rokov je Miroslav Koľšovský vodičom MHD na východe Slovenska a to konkrétne v Prešove. A počas tohto obdobia sa mu veru do pamäte vryla nejedna netypická udalosť.

Ako sám hovorí, peklom sú niektoré nočné služby, ktoré trvajú osem hodín. Absolvuje už len výlučne tie a to ostatné tri roky. „Najhorší čas je okolo tretej nadránom, kedy mladých ľudí, poriadne popitých vyhadzujú z barov domov,“ hovorí.

Vodič MHD dokonca podľa vlastných slov zažil aj pikantné okamihy a to v momente, keď do vozidla nastúpil jeden mladý pár. „Blondínka si zdvihla miniskukňu, sadla na chlapca a šli na vec. Stalo sa mi aj to, že chlapec vystúpil v meste a svoju opitú priateľku nechal v autobuse. Bolo to na Vianoce. Trvalo mi pol hodiny, kým som ju zobudil z tvrdého spánku. Tiež sa mi raz stalo, že dve dievčatá začali v autobuse fajčiť. Zastavil som a vyhodil ich von,“ dodal na záver ostrieľaný vodič MHD.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM