Lenka Fedorová Rôzne

Spravodajský prehľad: 5 TOP tém v tomto týždni, ktoré vás zaujali najviac

Nestihli ste horúce témy uplynulého týždňa? Nezúfajte. Stačí jedne klik a máte po ruke 5 tém, ktoré našich čitateľov zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Spravodajský prehľad: 5 TOP tém v tomto týždni, ktoré vás zaujali najviac
Zdroj: TASR

Tablá košických maturantov na Hlavnej

Košickú Hlavnú ulicu zdobia desiatky maturitných tabiel. Maturanti si na svojich výtvoroch dali poriadne záležať, a tak vo výkladoch obchodov môžete nájsť od tých najjednoduchších až po tie najnetradičnejšie. Fantázii sa medze nekladú a vedia to aj študenti. Tablá niektorých tried zdobí jedinečné motto, iní zas stavili na dominantu Košíc či slávne svetové stavby. Najzaujímavejšie výtvory nájdete v našej fotogalérii.

Na Ťahanovciach napáda ženy neznámy muž

Nepríjemnú situáciu zažili dve ženy, ktoré podľa slov polície napadol neznámy muž. Obrátili sme sa na mužov zákona, ako plánujú danú situáciu riešiť. Tí nám prezradili, že polícia posilnila v záujme bezpečnosti občanov hliadky. Čítajte viac informácií o nepríjemnej situácii Ťahanovčanov.

Darujte nepotrebné veci iným ľuďom

Zdá sa, že o darovanie vecí, ktoré už Košičania nepotrebujú, ale sú ochotní ich darovať iným je veľký záujem. Mestská časť Košice – Sever zorganizovala zbierku vecí, ktoré mohli Košičania priniesť na Miestny úrad. Zbierky v Košiciach sa tešia veľkej obľube. Oslovili sme aj vedúcu oddelenia sociálnych vecí Miestneho úradu, ktorá nám prezradila, komu darované veci poputujú. Bližšie informácie o zbierke nájdete TU.

TUKE FEST pod taktovkou známych interprétov

Najväčší študentský hudobný festival sa tešil obľube aj tento rok. Študenti stredných i vysokých škôl tak na chvíľu vypli od stresov pred skúškami či zápočtami a užili si poriadnu zábavu. O hudobný program sa postarali legendy slovenskej hudobnej scény ako Horkýže slíže či kapela Iné kafé. Prečítajte si viac informácií o účinkujúcich.

Pri obchodnom dome nájdené telo ženy

Vo štvrtok, 19. mája 2016 preletela Košicami správa o nájdenom nehybnom tele ženy pri známom obchodnom dome. Podľa policajnej správy ležala nájdená žena pod vodovodným potrubím na mieste, kde sa obvykle zdržiavajú bezdomovci. Polícia okolie miesta nájdenia ženy zaistila a začala trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. Čítajte viac o podrobnostiach prípadu.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM