Michal Lendel Rôzne

Šťastné video máme už aj v Košiciach: Tieto zábery jednoducho musíte vidieť!

Košice sú nádherným mestom plným krásnych a spontánnych ľudí. Dôkazom toho je aj toto výnimočné "šťastné video", inšpirované svetovým fenoménom, klipom Happy od Pharrella Williamsa.

Ilustračný obrázok k článku Šťastné video máme už aj v Košiciach: Tieto zábery jednoducho musíte vidieť!
Zdroj: YouTube.com

Do celosvetovej mánie hudobných videoklipov s tematikou šťastia sa zapojili aj desiatky Košičanov, vďaka ktorým vzniklo unikátne video. Ako pre Košice 24 prezradil jeho režisér Ján Sabol, snahou bolo ukázať skutočnú Happy atmosféru Košíc a ľudí žijúcich v našom meste.

Najkrajšie miesta Košíc ako naša unikátna Hlavná ulica so svojimi dominantami, ale aj iné zákutia metropoly slovenského východu ožili šťastnými tancujúcimi ľuďmi každého veku. Nakrúcania sa zúčastnili známi košickí umelci ako superstarista Lukáš Adamec, kapela Peter Bič Project, či Rasťo Kopina zo skupiny Noc a deň, no svoje tanečné kreácie ukázali aj bežní Košičania.

„Keď sa išlo po ulici, samozrejme sa oslovili náhodní okoloidúci, z ktorých boli viacerí veľmi ochotní,“ dodal známy košický režisér, ktorý má za sebou už niekoľko hudobných projektov.

Šťastné video nakrútili už aj v Košiciach
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM