Michal Lendel Rôzne

Šťastné video sa točilo už aj v Košiciach: Svoje tanečné kreácie ukážu známi Košičania i náhodní okoloidúci

Aj Košičania ukážu, že sú Happy! Po vzore svetových metropol sa predvedieme svetu prostredníctvom košickej verzie klipu k hitu Happy od amerického speváka Pharrella Williamsa. V novom videu sa môžeme tešiť na populárnych Košičanov, no uvidíte možno aj svojich známych!

Ilustračný obrázok k článku Šťastné video sa točilo už aj v Košiciach: Svoje tanečné kreácie ukážu známi Košičania i náhodní okoloidúci
Zdroj: YouTube.com

Svetový boom natáčania videoklipov k chytľavému hitu dorazil aj do metropoly slovenského východu. Ako pre Košice 24 prezradil režisér projektu Ján Sabol, nakrúcania sa zúčastnili známi košickí umelci ako superstarista Lukáš Adamec, kapela Peter Bič Project, či Rasťo Kopina zo skupiny Noc a deň, no svoje tanečné kreácie ukážu aj bežní Košičania.

„Keď sa išlo po ulici, samozrejme sa oslovili náhodní okoloidúci, z ktorých boli viacerí veľmi ochotní, takže budú tam aj takéto sekvencie,“ uviedol známy košický režisér, ktorý má za sebou už niekoľko hudobných projektov.

Snahou košickej verzie klipu k tomuto hitu je podľa Sabolových slov ukázať skutočnú Happy atmosféru Košíc a ľudí žijúcich v našom meste. Na internete sa má toto video objaviť ešte pred sviatkami, takže ho môžeme očakávať každú chvíľu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM