Monika Földešiová Tlačové správy

Stretnutie s prezidentským kandidátom: Rado Procházka predstaví svoju knihu aj v Košiciach

Nejasná správa z Planéty opíc. Tak nazval svoju najnovšiu knihu občiansky kandidát na prezidenta Rado Procházka. Zozbieral do nej svoje texty z posledných troch rokov na politickej scéne, z ktorých niektoré si teraz môžete vypočuť na čítačke v Košiciach.

Ilustračný obrázok k článku Stretnutie s prezidentským kandidátom: Rado Procházka predstaví svoju knihu aj v Košiciach
Zdroj: Dnes24.sk

Kniha obsahuje autorove blogy, zamyslenia a eseje, rovnako rozhovory a záznamy z parlamentných vystúpení. Čitateľ má prostredníctvom nej možnosť spoznať jedného z ľudí, ktorí sa uchádzajú o post hlavy štátu. Môžu spoznať muža, ktorý chce viesť a meniť Slovensko. Chce začať proces generačnej výmeny politikov a byť nielen reprezentantom, ale krajine a ľuďom v nej aktívne pomáhať.

Knihu uvedie v kníhkupectvách Panta Rhei vo viacerých slovenských mestách Rado Procházka osobne. Stretnúť s ním sa môžete aj v Košiciach 20. januára o 17:00 hod. S čítačkou bude spojená autogramiáda a diskusia s čitateľmi. Nejasná správa z Planéty opíc je v poradí jedenásta kniha Rada Procházku, na konte má najmä odbornú právnickú literatúru. Rado Procházka sa ako právnik a politik dlhodobo zaoberá funkčnosťou systému verejnej služby na Slovensku.

„Potrebujeme Slovensko vrátiť jeho občanom a začať pekne zhora, od hlavy. Veci okolo nás vidím inak“, píše Procházka v úvode novej knihy. „Inak, ako ich vidia veľké peniaze a veľké strany. A prajem si, aby sme naše spoločné veci nielen inak videli, ale ich inak aj začali robiť. Chcem jednoducho prispieť k tomu, aby moc bola poctivou a odbornou službou aby sa vrátila k ľuďom, ktorým patrí – k občanom Slovenskej republiky. Toto je naša vlasť, my tu nie sme na panskom, my sme tu doma.“

Príďte si vypočuť, ako možno zmeniť Slovensko, príďte podiskutovať s prezidentským kandidátom nielen o jeho knihe.

Viac info:
www.rado2014.sk
www.facebook.com/rado2014
www.podporujemrada.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM