Tlačové správy

SÚŤAŽ: Maximum vitamínov v jednej fľaške. Tieto BIO drinky vás určite dostanú!

Súčasné jesenné počasie nás núti dopovať sa rôznymi vitamínmi. Preto siahame hlavne po čerstvým plodoch našich záhrad. Dnes vám prinášame tip na nápoj, v ktorom je ukrytá skutočná chuť ovocia a zeleniny. A my vieme, kde takéto šťavy dostanete.

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ: Maximum vitamínov v jednej fľaške. Tieto BIO drinky vás určite dostanú!
Zdroj: Dnes24.sk

(PR) – Lahodná chuť pravého ovocia a zeleniny je dnes naozaj vzácnosťou. Pravých BIO produktov bez pridávania škodlivín a umelých sladidiel je dnes na trhu len málo. K nim však dozaista patria BIO šťavy značky Pijo Bio.

Vhodné pre detí aj športovcov

Že ide o šťavy vhodné aj pre deti, športovcov a všetkých ostatných, svedčí aj ich zloženie. Pijo Bio šťavy sú vyrobené z ekologicky vypestovaného ovocia a zeleniny. Pestovanie je bez chemického postreku v zdravej pôde bez chemického hnojenia. Ich výroba prebieha bez použitia konzervačných látok, farbív, umelých aróm alebo príchutí a bez pridania cukru či vody. Vďaka krátkodobej pasterizácii zostávajú zachované všetky dôležité vitamíny, výživové látky a prírodná aróma.

Hľadajte na Facebooku TU

SÚŤAŽ

Chcete aj vy ochutnať drinky plné vitamínov a látok, ktoré upevnia váš imunitný systém? Teraz máte možnosť vyhrať jedno celé balenie (5 ks po 250 ml) podľa vlastného výberu a presvedčiť sa o ich nezameniteľnej chuti a sviežosti. Okrem toho výherca získava aj zľavu 7% na nákup sortimentu z e-shopu www.wowo.sk

Ako na to?
Vyplňte náš súťažný formulár, ktorý je súčasťou tejto správy. Odpovedajte na otázku, aké tri BIO produkty Pijo Bio vyrába? (Odpoveď nájdete na www.wowo.sk ), odošlite formulár a automaticky ste zaradení do žrebovania.

Hlavná cena – let rogalom!

Vaša šanca vyhrať sa znásobuje, pretože každý týždeň budeme žrebovať nielen o tieto BIO nápoje, ale aj iné atraktívne ceny. Navyše, na konci súťaže, 4. novembra 2013, vyžrebujeme jedného víťaza našej hlavnej ceny – LET MOTOROVÝM ROGALOM

Výherca z minulého týždňa:

Dávid Danko – pánske značkové hodinky značky REPLAY v hodnote 60 eur

Všetky produkty nájdete na www.wowo.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM