Lenka Fedorová Rôzne

Súťaž o najkrajšie mesto Slovenska: Ako si zatiaľ počínajú Košice?

Aj tento rok sa obce a mestá slovenska "pobijú" o to, kto sa bude hrdiť titulom Najkrajšie mesto/obec Slovenska. Súťaž beží v plnom prúde, zapojte sa aj vy.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o najkrajšie mesto Slovenska: Ako si zatiaľ počínajú Košice?
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk

Internetový portál Slovakregion vyhlásil už 8.ročník súťaže o najkrajšie mesto a obec Slovenska. Súťaž sa začala v apríli 2016, avšak definitívnych víťazov sa dozvieme až na jeseň tohto roka. V minulom ročníku skončila metropola východu na peknom 12. mieste. Nezmeškajte preto príležitosť zahlasovať za svojho favorita.

Východniarska prevaha

Z celkového počtu 141 sa Košice aktuálne nachádzajú na 7. priečke. Na čele priebežného poradia je Spišská Nová Ves, Púchov a trojicu uzatvára Bardejov.

V prvej desiatke sa spolu s Košicami zatiaľ ocitli aj ďalšie východniarske mestá ako Rožňava, Sabinov či Levoča. Získať titul najkrajšie mesto Slovenska má preto veľkú šancu práve niektoré mesto z východu.

V súčasnosti prebieha súťaž aj o naj primátora mesta či starostu obce. Tým minuloročným sa stal práve primátor Košíc Richard Raši.

Zahlasujte za svojho favorita

Hlasovať za mesto/obec je možné maximálne jedenkrát za hodinu za to isté mesto/obec (to znamená, že jedno a to isté mesto/obec dostane od jedného hlasujúceho maximálne 24 hlasov denne). Hlasovať sa môže za viac miest a obcí v priebehu jednej hodiny.

Do súťaže sa môžu prihlásiť osoby – hlasujúci, ktorí majú záujem podporiť mestá a obce Slovenska prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM