Tlačové správy

SÚŤAŽ: Vyhrajte dovolenku v Chorvátsku v obľúbenom letovisku VODICE s TIP Travel

Súťažíme o pobyt v novej vilke hotela Imperial – vila Clara v termíne od 31.8. do 7.9.2017 v celkovej cene 994 eur!

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ: Vyhrajte dovolenku v Chorvátsku v obľúbenom letovisku VODICE s TIP Travel
38
Galéria
Zdroj: TIP travel

Vyhrajte skvelú dovolenku!

Leto je v plnom prúde a teploty prekonávajú maximá. Nastal ideálny čas na dovolenku. Užite si ju s nami na tom najkrajšom mieste – pri mori v Chorvátsku. Podmienkou výhry skvelého zájazdu je zodpovedanie súťažnej otázky.

Súťažná otázka: Na koľkých fotografiách vo fotogalérii pri článku je odfotený slnečník, ktorý obsahuje žltú farbu?

Vaše odpovede posielajte do 20.8.2017 do polnoci na email: sutaz@global24.sk (nezabudnite uviesť aj vaše kontaktné údaje). Zapojením sa do súťaže ste súhlasili s podmienkami súťaže.

Výherca, ktorý správne odpovie a bude vyžrebovaný, získa týždenný pobyt v novej vilke hotela Imperial – vila Clara v termine 31. 8. – 7. 9. (7 nocí). Zájazd nájdete na tiptravel.sk.

Výherca bude vyžrebovaný 21. 8. 2017. Následne ho budeme kontaktovať mailom. Meno šťastného výhercu uverejníme v ten istý deň aj na dnes24.sk.

Príťažlivé Vodice

Imperial je obľúbeným hotelom v známom letovisku Vodice. V rámci jedinečného hotelového komplexu majú klienti cestovnej kancelárie TIP travel na výber dva typy ubytovania – komfortné hotelové superior izby s výhľadom na more alebo okolitú zeleň a izby v klimatizovaných vilkách. K dovolenke vo Vodiciach neodmysliteľne patrí aj bohatý kultúrny program, rušný nočný život a neviazaná prázdninová atmosféra.

Celkom oprávnene sa Vodice označujú za mesto mladých. Vďaka pestrému hotelovému programu v sprievode animátorov CK TIP travel je Imperial ideálnym miestom pre aktívnych dovolenkárov. Blízkosť známej pobrežnej promenády vás zláka na romantickú večernú prechádzku do srdca mestečka. Nevynechajte ani výlet na ostrov Zlarin, prípadne navštívte starobylé mesto Šibenik.

Dovolenka v Chorvátsku
38
Galéria
Zdroj: TIP travel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM