Michal Lendel Krimi

Tínedžerka (15) na internete napísala, že jej ostáva pár hodín života a skočila do Hornádu!

Mladé dievča (15) podľa slov jej mamy na sociálnej sieti oznámilo kamarátkam, že jej ostáva len pár hodín života. Do akcie vyrazila policajná hliadka, ktorá vytiahla tínedžerku z ľadového Hornádu!

Ilustračný obrázok k článku Tínedžerka (15) na internete napísala, že jej ostáva pár hodín života a skočila do Hornádu!
Zdroj: TASR

Dnes ráno okolo 08:00 hodiny zastavila 41-ročná žena pri rekreačnej časti Anička v Košiciach policajné auto počas vykonávania hliadky. Mužom zákona oznámila, že jej 15-ročná dcéra ušla zo školy a prostredníctvom sociálnej siete oznámila kamarátkam, že jej ostáva len pár hodín života.

Po tom, ako matka poskytla policajtom potrebné údaje a popis dcéry, začali policajti okamžite po osobe pátrať. „V časti zvanej Súdky spozorovali v diaľke osobu, ktorá utekala k brehu rieky a skočila do vody. Obaja policajti neváhali a za dievčaťom, ktoré sa nachádzalo asi 10 metrov od brehu, skočili do Hornádu,“ povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová.

Dievča vytiahli na breh, pričom počas záchrannej akcie sa bránilo a snažilo sa zakročujúcim policajtom vytrhnúť. Preto museli použiť donucovacie prostriedky, pri ktorých k zraneniu osoby nedošlo. „Následne bola na miesto privolaná lekárska pomoc. Za asistencie polície dievča previezli záchranári do nemocnice na vyšetrenie,“ dodala hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM