Kultúra

Tip do kina: Tento rok Santa Claus nepríde, nahradí ho desivý KRAMPUS!

Na tieto Vianoce nezabudnete. Namiesto Santu čakajte oveľa temnejšieho, prastarého tvora. Protipól všetkých symbolov najkrajších sviatkov v roku, ktorý dokáže spoľahlivo vystrašiť nie len deti, ale aj neveriacich dospelých.

Ilustračný obrázok k článku Tip do kina: Tento rok Santa Claus nepríde, nahradí ho desivý KRAMPUS!
Zdroj: Dnes24.sk

KRAMPUS – on vie či ste boli dobrí alebo zlí, a verte, že nechcete byť na jeho zozname. K tomu, aby sa vám zjavil pritom stačí tak veľmi málo. Film Krampus môžete vidieť v slovenských kinách od 10.decembra.

Max žije v obyčajnej rodine, kde sú vzťahy a emócie ako na hojdačke, chvíľu hore a chvíľu dole. Aktuálne sú na bode mrazu, pretože sa blíži trochu vypäté obdobie Štedrého dňa a navyše dorazila rodina mamky (Toni Collete) a sestra (Alison Tollman). Miesto pokoja tieto sviatky vládne nepokoj, na čo Max zareagujem vyhlásením, že by najradšej Vianoce zrušil. V tej chvíli začne metelica, po ktorej už nič nebude také ako predtým. Nie len, že nejde elektrina a nefunguje telefón. Za oknami sa začnú objavovať strašidelné tiene, ktoré získavajú čím ďalej hrozivejšie obrysy. Krampus sa rozhodol potrestať všetkých, ktorí zavrhli Vianoce, a nikto netuší, ako ho zastaviť.

,, Vždy som chcel natočiť hororový vianočný film“, hovorí režisér Michael Dougherty. ,,Nie, že by som nemal rád pozitívne emócie spojené so sviatkami a všetky tie filmy a rozprávky so šťastnými koncami. Veľa ľudí tvrdí, že sviatky sú peklo, tak som chcel urobiť aj niečo pre nich,“ dodáva.

Tip do kina: Tento rok Santa Claus nepríde, nahradí ho desivý KRAMPUS!
1
Galéria
Tip do kina: Tento rok Santa Claus nepríde, nahradí ho desivý KRAMPUS!
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM