Kultúra

Tip na knihu: Čo môže spôsobiť jediná esemeska...

Na začiatku totiž bola obyčajná esemeska, navyše poslaná omylom. Tá však spustila sled nečakaných udalostí.

Ilustračný obrázok k článku Tip na knihu: Čo môže spôsobiť jediná esemeska...
Zdroj: Webnoviny.sk

Esemeska v manželovom mobile pípla práve vo chvíli, keď stála pri ňom. „Hneď som vedela, že niečo nie je v poriadku,“ prižmúrila oči a pery zovrela do tenkej čiarky, „pretože sa zatváril veľmi čudne, keď si ju prečítal.“ Samozrejme zatĺkal, mlel čosi o omyle. Veď počuli ste niekedy o chlapovi, čo by sa dobrovoľne priznal?

Katarína Gillerová, obľúbená slovenská autorka a jedna z najpožičiava­nejších v slovenských knižniciach, prichádza s jedenástym románom Ak mi uveríš.

28-ročná Viki je v novej práci a v kuchynke si vypočuje vzrušenú debatu kolegýň na tému nevera. Nebolo jej to príjemné a myslela si, že takúto príliš osobnú vec nie je vhodné rozoberať na pracovisku. „Keby som bola na Darininom mieste, asi by som sa snažila pred ostatnými zatajovať takú trápnu situáciu, ako je manželova nevera,“ pomyslela si Viki.

Vtedy však ešte netušila, že práve tam a vtedy bol začiatok udalostí, ktoré postupne ovplyvňovali jej život. Netušila, že presvedčenie o nevere jej kolegyne Dariny ju privedie k odhaleniu nešťastného tajomstva jednej rodiny…

Na začiatku totiž bola obyčajná esemeska, navyše poslaná omylom. Spustila okolo nej sled nečakaných udalostí. Stalo sa to po rokoch, keď sa už spamätala zo zrušenia vlastnej svadby a smrti blízkeho človeka. Viki sa starala o malého synovca a jej citový život bol na bode mrazu. Stretávala však muža, ktorého poznala z minulosti…

Viac o novinke K.Gillerovej Ak mi uveríš.

Tip na knihu: Čo môže spôsobiť jediná esemeska...
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM