Monika Földešiová Kultúra

Tip na podujatie: Príďte si vypočuť prvú slovenskú superstar

Speváčka Katarína Koščová svojím originálnym a intímnym podaním autorskej hudby vytvára na svojich koncertoch krásnu a príjemnú komornú atmosféru. A teraz si ju môžete vypočuť aj v Košiciach.

Ilustračný obrázok k článku Tip na podujatie: Príďte si vypočuť prvú slovenskú superstar
Zdroj: Dnes24.sk

(PR) – Fanúšikovia prvej slovenskej superstar Katky Koščovej sa môžu tešiť na jej koncert. Ten odpáli v utorok v košickom kníhkupectve Martinus (OC Galéria) 4. marca o 19:00 hod. Katka Koščová predstaví svoju staršiu i novšiu tvorbu na komornom koncerte. Sprevádzať ju bude klavirista Daniel Špiner.

Katka k tvorbe a interpretácii hudby pristupuje inak, ako by to mohlo byť očakávané od prvej slovenskej superstar, vydala sa možno ťažšou a dlhšou hudobnou cestou. Jej cieľom nie sú krátkodobé “výhry”, ale kvalitná hudba, ktorá osloví najmä náročnejšieho poslucháča a za ktorou si Katarína určite môže stáť.

Séria komorných koncertov LITERAtour je prierezom Katkinej hudobnej tvorby v komorných aranžmánoch v sprievode klavíristu. Okrem pesničiek z CD Nebotrasenie, ktoré vyšlo v marci 2009, Katka tiež odprezentuje jej novú hudobnú tvorbu, ktorá zatiaľ nebola vydaná na CD. (Po koncertoch by sme chceli mať k dispozícii na predaj tieto naše CD: Štedrý večer, Uspávanky.

Vstup na akciu je voľný.

foto: Martinus.sk

Katka Koščová - pozvánka na podujatie
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM