Eva Mikulová Rôzne

Tipy na víkend: Rozhýbte sa v rytme zumby alebo namaľujte obraz

Leto v meste pokračuje ďalšími skvelými podujatiami, z ktorých si vyberie každý. Môžete víkend stráviť športovaním ale i piknikovaním v parku.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Rozhýbte sa v rytme zumby alebo namaľujte obraz
Zdroj: MČ Košice Západ

Karibik Zumba Night

Na pieskovej letnej terasanskej pláži pri OC Galéria vás čaká trojhodinový maratón Zumby. Aj tento rok sa o vaše tanečné „bláznenie“ postarajú viacerí inštruktori ako napríklad Štefánia Sokolová, Jana Žipajová Ščavnická, Tatiana Vargovčáková, Lacková Petra a ďalší. Pripravený bude aj pitný režim Akcia nielen pre ženy, ale i mužov a detičky. Vstup je zadarmo.

Kedy: piatok 20. júl od 18,00 do 21,00 hodiny

Fitnes Family Day

Popoludnie plné športových, fitness a zábavných disciplín pred OC galéria na Beach Plaza Terasa. Budete si môcť vyskúšať lukostreľbu. Čakajú vás skákacie hrady, trollovia, boxovacie vaky, elektrické skútre, šliapacie káry, trampolíny, bojové športy a mnohé ďalšie zábavné aktivity.

Kedy: sobota 21. júla od 14,00 hodiny

Jazda historickým autobusom

Odvezte sa historickým autobusom Š706 RTO z roku 1967 a navštívte Detskú železnicu v Čermeli, Múzeum letectva STM na košickom letisku, alebo sa prevezte iba tak a zaspomínajte si na minulosť. K dispozícií sú 2 linky: H1 ( okruh z Čermeľa a späť) a H2 ( z Čermeľa do Múzea Letectva). Lístok si kúpite v autobuse. Dospelý zaplatí 2 eur a dieťa 1 eur.

Kedy: nedeľa 22. júla od 10,00 do 17,00 hodiny

Piknik v parku

Pozývame Vás stráviť po tretí krát s mestom Košice „Piknik V Parku“. Potrebujete deku, niečo pod zub a prísť so svojou rodinkou od 15.00 h do Mestského parku k veľkej fontáne. Poďte si vychutnať pravý Piknik, tak ako ste ho už možno „zažili“ aj na vlastnej koži. Ak Vám bude dlho oddychovať pozveme vás do Dámskeho klubu, Pánskeho klubu a Detského klubu.

Kedy: nedeľa 22. júla o 15,00 hodine

Tvorivé nedele

Máte výtvarný talent alebo len radi maľujete ? Tak práve pre vás sú tu výtvarné dielne v múzeu Vojtecha Lofflera. Pod vedením inštruktorov si zlepšíte maliarské techniky a vytvoríte vlastný obraz. Cena výtvarných workshopov je 2 eur.

Kedy: nedeľa 22. júla od 14,00 – 15,30 hodine – kreslenie pre deti
nedeľa 22. júla od 15,30 – 17,00 hodiny – kreslenie pre dospelých

Zdroj: railweb
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM