Lukáš Zavacký Kultúra

Tohtotýždňové dianie v Košiciach: Prehľad podujatí, ktoré vám pomôžu zahnať nudu

Kvalitný oddych vždy príde vhod. A vyraziť si na zaujímavú akciu rozhodne patrí medzi super spôsob relaxu. Prinášame vám preto prehľad zaujímavých podujatí, ktoré vám odporúčame v Košiciach zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Tohtotýždňové dianie v Košiciach: Prehľad podujatí, ktoré vám pomôžu zahnať nudu
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk

HONZA NEDVĚD – NÁVRAT

11. apríla 2016 o 19:00, Historická radnica

Známy český hudobník vystúpi v Košiciach. Okrem jeho najznámejších hitov zahrá tiež novinky z posledného vydaného CD – Súhvězdí jisker. Na pódiu sa predstaví i Jindra Koníř a Pavel Helan.

ŠTUDENTSKÝ DISCO UTOROK

12. apríla 2016 o 22:00, Jazz Club

Párty pre študentov, ktorí si chcú týždeň užiť poriadne divoko. Hrať bude DJ Roland Kadela so svojím známym playlistom.

MAFIÁNSKE HISTORKY

14. apríla 2016 o 19:00, Historická radnica

Divadelná komédia od 15 rokov, ktorá vznikla začiatkom tohto tisícročia. Obohatená je množstvom improvizačných vsuviek jednotlivých protagonistov, preto každé jedno predstavenie možno považovať za jedinečné.

NOCADEŇ – POZEMSKÍ ASTRONAUTI TOUR

14. apríla 2016 o 20:00, Spoločenské centrum Aula

Indiepopová skupina Nocadeň vyráža na turné po Slovensku. Nedávno vydala svoj nový album Pozemskí astronauti, z ktorého piesne zaznejú okrem iných známych taktiež.

SLOVENSKO – RUSKO

14. apríla 2016 o 17:00, Steel Arena

Už len niekoľko týždňov ostáva do hokejových majstrovstiev sveta a slovenskí hráči sa po úvodných prípravných zápasoch s Fínskom stretnú aj s ruskou zbornou. Zápas bude určite veľkým lákadlom, keďže v tíme súpera Slovenska sa predstaví množstvo hviezd z KHL.

PARTIA – TANCE S NÁRADÍM

15. apríla 2016 o 18:00, Divadlo Grand

Program inšpirovaný slovenskými, rómskymi a maďarskými tancami z územia Slovenska, pri ktorých tanečníci používali náradie a nástroje dennej potreby. Premiéru mal v roku 2015 v Bratislave.

RUŠŇOPARÁDA 2016

16. a 17. apríla 2016, Rušňové depo

Premiéra dvoch parných rušňov, jedinečný pápežský vlak aj unikátny prezidentský salónny vozeň zo slávnych čias éry Trans Europe Expressov – to všetko budete môcť vidieť naživo počas dvoch dní v našom meste.

GOOD ANGELS – PIEŠŤANSKÉ ČAJKY

16. apríla 2016 o 18:00, Angels aréna

Finále ženskej basketbalovej ligy je na svete. Good Angels sa v ňom pobijú o celkové prvenstvo s piešťanským tímom. Doposiaľ ich v tejto sezóne stále porazili, možné je však očakávať kvalitné stretnutie.

KALI – ZLÝ PRÍKLAD TOUR

16. apríla 2016 o 21:00, Ibiza club

Svoje turné rozbehol slovenský raper Kali, ktorý pochádza z bratislavskej Petržalky. Na hudobnej scéne pôsobí od roku 2008 a jeho meno je čoraz viac populárne. Nadšenci hip-hopu si tak prídu na svoje.

FC LOKOMOTÍVA KOŠICE – ŠKF SEREĎ

17. apríla 2016 o 16:00, Štadión Družstevná pri Hornáde

Lokomotíve Košice sa v úvodných dvoch dueloch nadstavby darilo výborne, keď oba zápasy vyhrala a momentálne sa nachádza na štvrtej priečke. Tentoraz sa proti nej postaví predposledný tím tabuľky o postup, ŠKF Sereď. Má tak jedinečnú príležitosť posunúť sa v tabuľke ešte vyššie.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM