Ondrej Petričko Správy

Veľké šťastie: Padol jackpot, niekto v našom kraji vyhral pekný balík!

Vložil čosi viac ako 7 eur a získal skoro 35 000 eur. Taký je príbeh hráča z Košického kraja, ktorý v stredajšom žrebovaní doplnkovej hry Joker vyhral jackpot.

Ilustračný obrázok k článku Veľké šťastie: Padol jackpot, niekto v našom kraji vyhral pekný balík!
Foto: Eva Viestová

V stredajšom žrebovaní doplnkovej hry JOKER padol už 17. tohtoročný jackpot. Výhru 34 837,84 eura si na svoj účet bude môcť pripísať hráč, ktorý uzatvoril stávku v Košickom kraji. „Šťastný hráč si doplnkovú hru JOKER priplatil k desaťtipovej stávke v hre LOTO. Jeho vklad do hry bol 7,35 eura," informoval hovorca spoločnosti TIPOS, Rastislav Čépe.

Najvyšší jackpot putoval do Trenčianskeho kraja

Doteraz najvyšší tohtoročný jackpot v doplnkovej hre JOKER padol 28. augusta. Mal hodnotu 109 577,42 eura. Vyhral ho hráč, ktorý si v Trenčianskom kraji priplatil doplnkovú hru k šesťtipovej stávke v hre LOTO 5 z 35. „Za stávku zaplatil 2,15 eura," pripomenul hovorca.

JOKER je doplnková hra k číselným lotériám LOTO a LOTO 5 z 35. Je to stávka na šesťčíslie uvedené na potvrdení o uzatvorení stávky, ktoré vytvorí generátor náhodných čísel. Výhra v hre JOKER je dosiahnutá vtedy, ak sa vyžrebované čísla šesťčíslia hry JOKER presne zhodujú na príslušných pozíciách s číslami nachádzajúcimi sa v šesťčíslí platného potvrdenia o uzatvorení stávky.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM