Alexandra Kolínská Rôzne

TOP 10 najčítanejších článkov roku 2014: Košičanov zaujali vtipné zážitky z MHD aj FOTO šikovného páriku

Rok 2014 na udalosti nebol skúpy. Košičania chceli vedieť nielen smutné správy z našich ciest. Radi čítali aj o skvelých nápadoch či zaujímavých ľuďoch. Pozrite, ktoré články si v uplynulom roku vyslúžili najviac kliknutí.

Ilustračný obrázok k článku TOP 10 najčítanejších článkov roku 2014: Košičanov zaujali vtipné zážitky z MHD aj FOTO šikovného páriku
Zdroj: Dnes24.sk

1. Priznanie Košičana

Stránka priznaní na sociálnej sieti uverejnila úplne obyčajný príbeh Košičana. Ten svoj zážitok však vykreslil s takým vtipom, že svojou story pobavil už viac ako 1200 fanúšikov na Facebooku. Veď čítajte sami… :)

Čítajte viac: Priznanie Košičana sa stalo hitom na Facebooku: Jeho story z MHD ľuďom trhá bránice :)

2. Vtipné zážitky z MHD

Na sociálnej sieti je vytvorená skupina pre Košičanov, v ktorej môžu vyjadriť svoje názory a zážitky z bežného života. Pozreli sme sa bližšie na ich spovede z MHD. Tu je výber niektorých z nich… :)

Čítajte viac: Košičania si pustili ústa na špacír: TAKÉTO zážitky priniesli z MHD!

3. Francúzski fotografi v Košiciach

Fotky Košíc vo francúzskom prístavnom meste Marseille? Máme pre vás exkluzívne zábery, ktoré reprezentujú naše mesto na výstave francúzskych fotografov, ktorí na východe Slovenska strávili určitý čas. A čo hovoria na Košice samotní umelci?

Čítajte viac: EXLUZÍVNE. Košice objektívom francúzskych fotografov: Pozrite, čo ich u nás zaujalo!

4. RegioJet až do Košíc

Spoločnosť Student Agency už o pár mesiacov postaví na slovenské železnice svoje súpravy RegioJet. Pripravený majú už aj cestovný poriadok a premávať budú až do Košíc. Aké vybavenie nájdeme pri cestovaní do alebo z metropoly východu v žltých vlakoch?

Čítajte viac: Do Košíc začnú jazdiť žlté vlaky: Pozrite, aké vybavenie na pasažierov čaká!

5. Akčný príbeh policajtov

Košickí muži zákona sa zachovali naozaj hrdinsky. Podľa informácií od hovorcu, ani mimo služby nestratili svoju duchaprítomnosť a premyslenou akciou spacifikovali úočníka. Celý príbeh je ako vystrihnutý z akčného filmu.

Čítajte viac: Akčný zásah policajtov mimo služby: Milan (15) s nožíkom sa nestačil čudovať!

6. Krása Hájskych vodopádov

Neďaleko Košíc leží nenápadná dedinka, ktorá skrýva množstvo zaujímavostí. Jednou z nich je aj prírodný kaňon s nádhernými vodopádmi, ktorý je skvelým miestom pre víkendový odpočinok.

Čítajte viac: Neviete kam na výlet? Pri Košiciach máme TAKÉTO impozantné vodopády!

7. Biela noc v Košiciach

Najväčším festivalom súčasného umenia na Slovensku s názvom Biela noc sa už tradične prihovorila Košičanom a návštevníkom mesta v predvečer štartu najstaršieho maratónu v Európe – Medzinárodného maratónu mieru.

Čítajte viac: Biela noc rozžiari Košice: Pozrite sa, čo všetko nás čaká!

8. Párik košických workouterov

Mladá dvojica z Košíc, Simona Mátéová a Šimon Forrai sa venujú svetovej novinke medzi silovými športami, takzvanému párovému workoutu. Šikovný párik nám prezradil celý ich workoutový príbeh od začiatku… :)

Čítajte viac: Sympatický párik z Košíc propaguje nový typ cvičenia: Zoceľujeme svaly ale aj našu lásku + VIDEO

9. Hlavné mesto lásky

Metropola východu búra zaužívané predstavy ako stráviť sviatok svätého Valentína. Program pripravený špeciálne pre túto príležitosť predstavoval kombináciu kultúrnych a zážitkových podujatí, ktoré oslovia každého, kto túži prežiť romanticky ladený víkend. Veď posúďte sami…

Čítajte viac: Košice sa stanú hlavným mestom lásky: Pozrite si, kam vyraziť za romantikou… sa stanú hlavným mestom lásky: Pozrite si, kam vyraziť za romantikou…

10. Basketbalistka v súťaži MISS

Krásna košická basketbalistka a zároveň finalistka prestížnej súťaže krásy Miss Universe 2014 Noémi Kovácsová (21) ukázala čomu vďačí za svoju dokonalú postavu. Makačka v tréningu, ale aj nádherné zábery Košíc, to všetko na vás čaká v zaujímavom videu.

Čítajte viac: Krásna basketbalistka, čo zabojuje vo finále Miss: Toto VIDEO s mladou Košičankou vás dostane!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM