Lukáš Zavacký Kultúra

Rozmýšľate, ako sa zabaviť? TOP 5 filmov košických kín, ktoré si nemôžete nechať ujsť

Stráviť čas po práci či cez víkend môžete v Košiciach rôzne, napríklad aj v kine. My vám prinášame 5 najlepších filmov v našom meste, ktoré určite musíte vidieť.

Ilustračný obrázok k článku Rozmýšľate, ako sa zabaviť? TOP 5 filmov košických kín, ktoré si nemôžete nechať ujsť
Zdroj: TASR

Cinemax a Ster Century budú v v Košiciach premietať to najlepšie, čo filmový priemysel v súčasnosti dal. Okrem recenzie môžete v tomto rozpise nájsť aj kompletný zoznam dátumov, počas ktorých sa dané filmy budú premietať v našom meste.

Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti

Od režiséra Zacka Snydera (“Muž z ocele”) prichádza do kín “Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti”, s oskarovým Benom Affleckom (“Argo”) v úlohe Batmana / Brucea Wayna a Henrym Cavillom (“Muž z ocele”, “Krycie meno U.N.C.L.E.”) v úlohe Supermana / Clarka Kenta. V obave, že činy nadpozemského superhrdinu z Metropolisu ostanú bez kontroly, nastúpi proti nemu impozantný ochranca Gotham City, zatiaľ čo svet váha, akého hrdinu vlastne potrebuje. A kým sú Batman a Superman vo vzájomnej vojne, rýchlo vyvstáva nová hrozba, ktorá ľudstvo stavia do väčšieho nebezpečenstva, než doteraz poznalo. (Continental Film)

  • Cinemax Košice: od 7. do 12. apríla o 16:50 v 3D a 19:50 v 2D
  • Ster Century Košice: od 7. do 12. apríla o 20:00 v 2D

Spotlight

Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams a Liev Schreiber v hlavných úlohách skutočného príbehu, v ktorom reportéri amerického denníka The Boston Globe odhalili masívny škandál zneužívania maloletých predstaviteľmi miestnej arcidiecézy. Prípad nemal dopad len na hŕstku obvinených duchovných, ale otriasol celou katolíckou cirkvou. Film získal dvoch Oscarov – v kategóriách Najlepší pôvodný scenár a Najlepší film. (Itafilm)

  • Cinemax Košice: od 7. do 12. apríla o 20:20 v 2D
  • Ster Century Košice: od 7. do 12. apríla o 18:00 v 2D

Pat & Mat vo filme

Dvojica kutilov Pat a Mat sa vracia na scénu a to priamo v celovečernom filme pre celú rodinu. Známa dvojica v roku 2016 oslavuje 40. narodeniny a doteraz sa na striebornom plátne ešte nepredviedla. Pre kutilov ich kalibru to ale samozrejme nemôže byť žiaden problém. Obzvlášť, keď na povale majú krabice plné filmov a pod schodami premietačku, na ktorej svojim fanúšikom radi odpremietajú svoje príhody. Neboli by to ale oni, ak by sa nestretli s celým radom nástrah. A tak sa teraz stretnú so zákerným kaktusom, suchým stromom, alebo sa rozhodnú „zvelebiť“ svoj príbytok originálnymi úpravami. Ako sa im to podarí? (Continental Film)

  • Cinemax Košice: od 7. do 12. apríla o 16:20 a 17:50 v 2D, 9. a 10. apríla aj o 14:40
  • Ster Century Košice: od 7. do 12. apríla o 16:20 v 2D

Experiment

Pokračovanie celosvetovo úspešných románov Divergencia a Rezistencia, ktoré vtiahli čitateľov do mrazivo realistického postapokalyptického sveta. Teraz nastal čas zistiť, či to nebol všetko len EXPERIMENT! Tris a Tobias sú opäť spolu – ale za akú cenu. Systém frakcií je kompletne rozvrátený, polovica mesta leží v troskách. Spoločnosť však potrebuje vodcov, a tak sa k moci dostávajú tí, ktorými doteraz ostatní opovrhovali. Bezprizorní. Všetci však myslia iba na pomstu. A tak to vyzerá, akoby len vymenili diktátorku v čierno-modro kostýme za inú v otrhaných šatách. Mesto je v rozklade a jediná záchrana môže prísť zvonku. Tris a Tobias sa vydávajú za plot, aby sa pokúsili odhaliť pravdu o svojom meste. Je naozaj možné, že sú len súčasťou experimentu, z ktorého niet úniku? Alebo je aj toto len ďalšia simulácia? (Forum Film)

  • Cinemax Košice: od 7. do 12. apríla o 15:20 v 2D
  • Ster Century Košice: od 7. do 12. apríla o 16:00 v 2D

Londýn v plameňoch

Biely dom už dobyli a teraz si teroristi zoberú ešte väčšie sústo. Na pohreb britského premiéra sa zídu lídri celého západného sveta a vďaka bezpečnostným manévrom by Londýn v tej chvíli mal byť tým najbezpečnejším miestom na zemi. Namiesto toho sa však stane smrtiacou pascou. Prekvapivé a drvivé útoky za sebou zanechajú svetových vodcov v pozíciách mŕtvol, výbuchy šíria skazu a monumenty anglickej metropoly sú v plamenech. Londýn a západný svet sa behom chvíle ocitnú na kolenách. Hrozivej situácii a budúcnosti v totálnom chaose sa znova postaví Gerard Butler s britským agentom po boku. Záchrana nespočíva v predvídateľných vojenských manévroch, ale v poctivej ručnej práci. (Bonton Film)

  • Cinemax Košice: od 7. do 12. apríla o 18:10 v 2D, 9. a 10. apríla aj o 13:30
  • Ster Century Košice: od 7. do 12. apríla o 18:20 v 2D

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM