Alexandra Kolínská Rôzne

TOP klikané videá na internete z Košíc: Búrka v meste aj nehoda na obľúbenom podujatí!

Už niekoľko rokov je tu doba internetu a technika sa posúva vpred míľovými krokmi. Takmer každý mobil poskytuje možnosť kvalitného nahrávania a za ten čas sa na internete objavilo množstvo zaujímavých videí aj z Košíc. Pozrite si tie najklikanejšie z portálu Youtube. :-)

Ilustračný obrázok k článku TOP klikané videá na internete z Košíc: Búrka v meste aj nehoda na obľúbenom podujatí!
Zdroj: Dnes24.sk

Upozorňujeme, že 5 vybratých TOP videí z Košíc nepredstavuje reálny rebríček najklikanejších videí. Nie sú tu zaradené videá vyprodukované médiami, videá z akcií či dobové zábery. Rovnako sme vynechali aj nedôstojné videá vo vzťahu k „účinkujúcim“, do výberu sme nezaradili ani viacero vtipných a klikaných videí, ktoré však obsahom nie sú vhodné pre mladšie ročníky :-). Niektoré sme taktiež mohli omylom prehliadnuť.

Čo teda nájdete v tomto výbere? V takomto našom výbere tak je suverénne a bezkonkurenčne najklikanejšie nedávno natočené video Košice z roku 2013 s viac ako 240 tisíc pozretiami. Bodovalo aj video s hymnou hokejistov HC Košice (2009), nehoda počas každoročnej akcie Rally Košice (2012), video zachytávajúce búrku nad Košicami (2011) či video autobusov MHD značky Karosa v Košiciach (2007).

Foto: ilustračné

Najklikanejšie videá z Košíc
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM