Aktualizované Alexandra Kolínská Krimi

Tragédia na ceste: Vyhasol život malého chlapčeka (†5), utrpel devastačné zranenia!

Na ceste došlo k tragédii, pri ktorej zahynul malý chlapček (†5). Lekár už na mieste smutného nešťastia po príchode žiaľ mohol len konštatovať tú najhroznejšiu správu :(

Ilustračný obrázok k článku Tragédia na ceste: Vyhasol život malého chlapčeka (†5), utrpel devastačné zranenia!
Zdroj: Webnoviny.sk

V pondelok okolo 17:00 hodiny sa stala tragédia na privádzači rýchlostnej cesty v lokalite Zelený dvor pred Košicami. Nákladiak zrazil malého chlapčeka (†5), ktorý žiaľ na mieste podľahol ťažkým zraneniam.

„38-ročný Trebišovčan viedol jazdnú súpravu ťahača zn. IVECO a návesu zn. Krone, v pravom jazdnom pruhu smerom do Košíc. Z doposiaľ nezistených príčin došlo k zrážke s maloletým päťročným chodcom z Plešivca, ktorý vozovku priečne prechádzal,“ povedal krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„O 17:17 bolo na záchrannú linku oznámené, že kamión zrazil dieťa. Na miesto bola vyslaná Rýchla lekárska pomoc, ktorá už chlapčekovi nevedela pomôcť. U chlapca mohli už len konštatovať úmrtie, nakoľko utrpel devastačné poranenia celého tela,“ povedal pre náš portál hovorca záchranárov Jozef Minár.

"Alkohol u vodiča nebol zistený. Pri dokumentovaní dopravnej nehody bol prítomný súdny znalec z odboru dopravy,“ dodal Szabó. Muži zákona začali trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Príčina a okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM