Krimi

Tragédia na Sečovskej: Mladý motorkár (†24) náraz neprežil!

Obrovská tragédia sa odohrala na Sečovskej ulici v Košiciach. Motorkár dostal šmyk a jeho dôsledky boli žiaľ podľa policajnej správy fatálne.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia na Sečovskej: Mladý motorkár (†24) náraz neprežil!
Zdroj: TASR

Podľa doterajších zistení viedol 24-ročný vodič z okresu Košice-okolie motocykel zn. KTM po Sečovskej ulici, kde pri prejazde pravotočivou zákrutou pravdepodobne stratil kontrolu nad riadením, v dôsledku čoho spadol s motocyklom na zem. „V šmyku prešiel do protismeru, kde narazil do protiidúceho osobného motorového vozidla zn. Audi Q7, ktoré riadila 43-ročná vodička z Trebišova,“ uviedla hovorkyňa s tým, že pri zrážke vodiča motocykla odhodilo na priľahlú krajnicu. Motocykel bol tlačený vozidlom až do jeho zastavenia.

Vodič motocykla utrpel podľa slov Mésarovej pri dopravnej nehode zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým po prevoze do nemocnice podľahol. „Vodička osobného motorového vozidla zranenia neutrpela, dychová skúška na zistenie požitia alkoholu bola u nej negatívna,“ uviedla.

Celková škoda na vozidle a motocykli je približne 19.000 eur. „V tejto súvislosti vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia,“ dodala Mésarová s tým, že bližšie okolnosti a presná príčina dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM