Alexandra Kolínská Krimi

Tragická nehoda na Americkej: Policajti vysvetľujú čo sa stalo, FOTO z miesta nešťastia!

Ako sme vás už informovali, na Americkej triede v Košiciach došlo podľa hasičov k dopravnej nehode. Na mieste boli aj muži zákona, pozrite, čo na prípad hovoria oni.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda na Americkej: Policajti vysvetľujú čo sa stalo, FOTO z miesta nešťastia!
Zdroj: Policajný zbor SR

Košickí hasiči a záchranári museli opäť zasahovať pri tragickej dopravnej nehode. Podľa informácií od hasičov mal vodič naraziť do konštrukcie nadjazdu na Americkej triede, z vozidla ho museli vyberať hasiči. Lekár už len skonštatoval smrť. Viac informácií od hasičov a záchranárov sa dočítate TU.

„V pondelok 4.5.2015 krátko pred polnocou došlo na Americkej triede v Košiciach – Sídlisko Ťahanovce k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej vyhasol mladý ľudský život,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Košičan (†25) na osobnom motorovom vozidle značky Škoda Fábia, podľa doterajšieho vyšetrovania v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy, svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a nákladu, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať, čelne narazil do piliera nadchodu pre chodcov,“ povedal.

Podľa hovorcu, pri náraze utrpel zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol. Na vozidle mala vzniknúť škoda vo výške 8 000 eur. Muži zákona začali v danej veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Bližšie okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania.

FOTO: Tragická nehoda na Ťahanovciach
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM