Futbal

Tréner Látal sa dohodol s MFK: V Košiciach ostane ďalšie 2 roky, no toto je podmienka...

Určite aj slušné výsledky MFK Košice v jarnej časti ligy rozhodli, že vedenie klubu predĺžilo spoluprácu s doterajším hlavným trénerom Radoslavom Látalom o ďalšie dve sezóny. Ten požaduje doplnenie kádra Košičanov od leta.

Ilustračný obrázok k článku Tréner Látal sa dohodol s MFK: V Košiciach ostane ďalšie 2 roky, no toto je podmienka...
Zdroj: TASR

Súčasný kontrakt mal vypršať na konci aktuálneho ročníka. „Tréner Látal prišiel k mužstvu v priebehu jesene a zmluva znela do konca sezóny. Zároveň tam bola aj opcia, ktorú sme sa rozhodli využiť a s Radkom Látalom sme podpísali zmluvu do leta 2016. Na rovnaké obdobie sme predĺžili kontrakty i všetkým členom realizačného tímu,“ povedal pre oficiálnu klubovú stránku športový riaditeľ MFK Ivan Kozák.

„Predĺženie kontraktu sme mali predrokované už skôr, rozprávali sme sa na túto tému a sme radi, že sme sa dohodli na ďalšej spolupráci. Mužstvo napreduje a tréner s ním môže ďalej pracovať. Pri vzájomných rozhovoroch padli požiadavky na doplnenie kádra od leta. Budeme na tom pracovať a uvidíme, čo bude v našich podmienkach možné realizovať,“ dodal Kozák. Košice momentálne figurujú na šiestej priečke Corgoň ligy.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM