Alexandra Kolínská Správy

Trpezlivosť košických vodičov dnes preveruje Bardejovská: Aspoň nie som jediný blbec, čo tu presedí 40 minút :)

Košičania na cestách opäť museli zatínať zuby. Tentokrát sa im o to postarala obchádzka po Bardejovskej. Mesto totiž kvôli rekonštrukcii uzavreli ďalšiu časť a počas rannej špičky sa tvorili poriadne kolóny.

Ilustračný obrázok k článku Trpezlivosť košických vodičov dnes preveruje Bardejovská: Aspoň nie som jediný blbec, čo tu presedí 40 minút :)
Foto: Alexandra Kolínská / Zdroj: Dnes24.sk

Kvôli začatiu ďalšej etapy rekonštrukcie električkových tratí – modernizácia električkových uzlov, časť Spoločenský pavilón – Bardejovská – došlo od nedele 10.5.2015 k či­astočnému uzatvoreniu križovatky Trieda SNP – Bardejovská a Bardejovská – Michalovská. Informovali sme vás o tom v článku Začína ďalšia etapa rekonštrukcií: Košičania, opäť sa pripravme na zmeny v doprave!

V pondelok 11.5.2015 otes­tovala trpezlivosť vodičov obchádzka z Triedy SNP po Bardejovskej ulici. My sme sa s naším objektívom prišli na situáciu pozrieť medzi 7:30 a 9:00 hodinou a podarilo sa nám vyspovedať aj pár vodičov. „Ja som si myslela, že takéto situácie sa stávajú len vo filmoch. Prosím vás, napíšte to tam, lebo šéf mi to fakt neuverí. Pred týždňom v pondelok som sa zasekla na hodinu pri Amfíku a hneď týždeň na to stojím v kolóne na Bardejovskej. Keby som to nezažila na vlastnej koži, poviem, že je to nemožné,“ s dôvtipom povedala vodička Michaela (31).

„Mám sa smiať, alebo plakať? Toto sa môže stať fakt len v Košiciach. Moja logika ma dnes sklamala. A hovoril som si, nepôjdem obchádzkou, lebo všetci pôjdu každou možnou skratkou, ale toto som vážne nečakal. Aspoň nie som jediný blbec, čo tu presedí 40 minút,“ zasmial sa Marek (27).

„Zase raz môžeme zatlieskať nášmu mestu, ako má situáciu pod kontrolou. Je pekné od polície, že sú aktívni v riadení dopravy, ale Košice sú veľké mesto a toto sa jednoducho zvládnuť nedá. Kvôli niekoho nápadu – robiť všetko naraz – budem musieť pracovať nadčasy. Z krásneho mesta urobiť takú pohromu, no srdečne pozdravujem toho, kto to má na svedomí,“ povedal nahnevane Ján (36).

Prečítajte si aj:

VIDEO: Trpezlivosť vodičov preskúšala aj Bardejovská!
3
Galéria
FOTO: Kolóny na Bardejovskej počas rannej špičky!
23
Galéria
Foto: Alexandra Kolínská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM