Alexandra Kolínská Rôzne

Ulica, ktorej sa krásou vyrovná len máloktorá: Takúto nádheru môžete vidieť v Košiciach

Nádherné! Jar už zavítala aj do Košíc, čoho dôkazom sú malebne kvitnúce stromy i kvety na sídliskách. Jedna z ulíc v našom meste však v týchto dňoch zaručene patrí medzi tie najkrajšie. Presvedčte sa o tom sami na aktuálnych záberoch.

Ilustračný obrázok k článku Ulica, ktorej sa krásou vyrovná len máloktorá: Takúto nádheru môžete vidieť v Košiciach
Foto: Alexandra Kolínská / Zdroj: Dnes24.sk

S píchodom jari začali Košice hýriť rôznymi farbami. Na svedomí to majú prekrásne kvitnúce stromy. My sme si vybrali jednu z košických ulíc, ktorá priam hýri jarnými farbami. Na Triede SNP môžete vidieť takúto nádheru.

„Po dlhšej zime je tu konečne jar. Krásne počasie a rozkvitnuté stromy, čerstvý vzduch… Radosť tadiaľto prechádzať, je to jedna z najkrajších ulíc, aké som tento rok zatiaľ v Košiciach videla,“ uviedla študentka Zuzana.

„Jar je moje najobľúbenejšie ročné obdobie. Nie je ani príliš horúco ale ani zima. Tie stromy sú nádherné, som rada, že bývam na Terase. Pred oknami mám výhľad na park, kde to tiež takto krásne hýri farbami,“ prezradila nám dôchodkyňa Anna na prechádzke so psíkom.

„Ja som síce alergický na kvitnúce stromy, ale predsalen, ten pohľad na jarné farby pri prechádzke po tejto ulici je naozaj skvostný. Aj cesta do práce a z práce je oveľa príjemnejšia, keď vidím náznaky blížiaceho sa leta. Neporovnateľné s tými čľapkanicami,“ povedal IT pracovník Martin.

FOTO: Ulica doslova kvitnúca krásou: Aj takto vyzerá jar v Košiciach!
28
Galéria
Foto: Alexandra Kolínská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM