Lenka Fedorová Kultúra

Umelci ladia na dobrú vlnu: Kto všetko vystúpi na Hlavnej?

Hlavná ulica v Košiciach bude hostiť známych i menej známych umelcov, ktorí sa rozhodli prijať pozvanie a podporiť tak jedinečné podujatie zamerané na pomoc detským onkologickým pacientom v Košiciach. Čítajte viac.

Ilustračný obrázok k článku Umelci ladia na dobrú vlnu: Kto všetko vystúpi na Hlavnej?
Zdroj: TASR

Desiatka slovenských umelcov sa už čoskoro stretne na Hlavnej ulici v Košiciach, aby svojím vystúpením prispela k podpore detskej onkológie v Košiciach. Záštitu nad akciou prevzala viceprimátorka mesta Košice Renáta Lenártová.

Cieľom je spojiť spoločnosť

Akcie podobného rázu sa v Košiciach konajú pravidelne každé tri mesiace. Zakladateľ a riaditeľ projektu Filip Griščík sa pri tvorbe jedinečnej akcie nechal inšpirovať úspešnými projektmi z okolitých štátov. Podľa jeho slov sa ľudia radi bavia a zároveň radi pomáhajú, tým pádom spoja príjemné s užitočným.

„Cieľom akcie je tak aspoň na chvíľu spojiť celú našu spoločnosť a nehľadať rozdiely, ale nájsť spoločný cieľ, ktorým je pomoc najslabším,“ uviedol Griščík.

Program plný umelcov

Na charitatívnom koncerte budú môcť návštevníci zažiť vystúpenie víťazky prvej slovenskej Superstar Katky Koščovej či kapely Nocadeň. Okrem nej sa na pódiu predstaví aj skupina Deal, Los Massakeros, Konzervatórium Jozefa Adamoviča, SZUŠ Gabriela Rovňáka, Brave kids, DJ Borra, DJ Dawe a Miška Mihoková band.

Charitatívny koncert „Dobré vlnenie“ pre košickú detskú onkológiu sa uskutoční v stredu, 29. júna 2016 na Hlavnej ulici v Košiciach v čase 15.00–19.00 hodiny. Koncert organizujú – Košické zlaté srdce, mesto Košice, Los Massakeros a Spoločnosť detskej onkológie Košice.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM