Rôzne

Úsmevné video košických gymnazistov: Po tomto to raper Psy môže zabaliť! :)

Podarené video sa podarilo natočiť košickým študentom. Paródia singlu juhokórejského rapera odhalila jeho slovenskú kópiu. No veď sa presvedčte sami...

Ilustračný obrázok k článku Úsmevné video košických gymnazistov: Po tomto to raper Psy môže zabaliť! :)
Zdroj: TASR

Kreativita nemá hraníc, živým príkladom toho sú aj študenti z Košíc. Tým očividne nechýba zmysel pre humor, keď sa rozhodli parodovať kórejského rapera, ktorého svojský výstup má na internete obrovský úspech. Psy sa preslávil tancom Gangnam style, ktorý sa stal celosvetovým hitom. Taktiež vytvoril aj na YouTube rekord, keď si jeho video pozrelo viac ako 1,5 miliardy ľudí.

Originálny nápad vychádzal určite z podobnosti juhokórejského speváka s jedným zo študentov. Samozrejme nechýba ani typický oblek, či tanečné kreácie, ktoré charakterizujú hudobnú ikonu. Paródiu singlu Gentleman študenti natáčali na miestach ako košická Hlavná, či butiky známeho nákupného centra. Síce spev a text na mnohých miestach nespĺňajú najvyššie hudobné štandardy, ale všetko to vyváži humor. Samozrejme zväčša kladný ohlas majú autori videa aj na samotnom internete. Pozrite si to teraz aj vy!

Foto: ilustračné

Paródia  singlu Gentleman
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM