Tlačové správy

Čím vyšší úver si teraz vezmete, tým nižší úrok dostanete

Bývať vo vlastnom je dnes už nevyhnutnosťou. Vedia to aj v Prvej stavebnej sporiteľni, a preto prichádzajú s lákavou ponukou. Pozor, ani tá tu však nebude stále a je limitovaná.

Ilustračný obrázok k článku Čím vyšší úver si teraz vezmete, tým nižší úrok dostanete
Zdroj: Webnoviny.sk

Aj vy môžete bývať presne podľa vlastných predstáv, ak sa rozhodnete pre niektorý z mimoriadne výhodných úverov od Prvej stavebnej sporiteľne.

V súčasnosti je ich úroková sadzba o 1 % až 1,2 % nižšia ako v minulosti. Navyše platí, že čím viac peňazí si u nás požičiate, tým nižší úrok na svoj úver dostanete. Presvedčte sa sami.

Porovnateľne výhodnejší

Povedzme, že si chcete zariadiť novú kúpeľňu, kúpiť si modernú kuchynskú linku, osadiť účelné vstavané skrine, vymeniť podlahy, okná, dvere… Nech sa páči.

V PSS môžete siahnuť po úvere so zníženým úrokom – oproti obdobiu do 1. septembra 2014 až o celé jedno percento. Pritom do výšky 40 tisíc eur ho sporiaci klient ani nemusí zakladať nehnuteľnosťou. Je to úver s podobnými parametrami, ako majú spotrebiteľské úvery, ktoré sa na Slovensku najčastejšie využívajú na financovanie obnovy bývania. S tým rozdielom, že medziúver z PSS má dva až trikrát nižšiu úrokovú sadzbu!

Je zrejmé, že s týmto naším medziúverom ušetríte množstvo peňazí. Navyše sa nám podarilo odbúrať zbytočné papierovaniev podobe znaleckých posudkov, vkladu do katastra nehnuteľností či dodatočného poisťovania bytu alebo rodinného domu. Vystačíte si len s jedným ručiteľom. Manželia dokonca nepotrebujú ručiteľa vôbec. Vďaka tomu ušetríte ďalšie peniaze, ale aj množstvo času a tiež poriadnu dávku svojej trpezlivosti.

Nízko a ešte nižšie

Možno však patríte k tým ľuďom, ktorí potrebujú na kúpu bytu alebo výstavbu rodinného domu viac peňazí. V tom prípade vám odporúčame medziúver zabezpečený nehnuteľnosťou. U týchto úverov, ktoré jednotlivcovi poskytneme do výšky 170 tisíc eur, a manželom resp. partnerom do 340 tisíc eur, sme znížili úrokové sadzby až o 1,2 %! V súčasnosti sa ich úroková sadzba začína už od 3,69 % ročne, čo je najnižší neakciový úrok medziúveru v histórii Prvej stavebnej sporiteľne. Dodáme len, že po istom čase splácania, keď splníte podmienky na získanie stavebného úveru, úrokovú sadzbu vám ešte znížime.

Najväčšia stavebná sporiteľňa na Slovensku poskytuje stavebné úvery s garantovaným úrokom už od 2,9 % ročne, pričom jeho splátky sú nemenné od prvej až po úplne poslednú.

Požiadajte obchodného zástupcu PSS aby spočítal a porovnal výhodnosť našich úverov s konkurenčnými ponukami. Alebo nám zavolajte na 02/58 55 58 55 prípadne kliknite na www.pss.sk.

Za menej či zdarma

– Uzatvorenie novej zmluvy o stavebnom sporení v úverovej tarife v súčasnosti stojí len 20 eur.
- Ak žijete v bytovom dome, ktorý v tomto alebo minulom roku čerpal úver na obnovu z PSS, požiadate nás o úver napríklad na rekonštrukciu svojho bytu a my vám ho poskytneme bez poplatku za spracovanie.

Aj na vybavenie domácnosti

V PSS vám poskytneme úvery nielen na zabezpečenie nového alebo vynoveného bývanie, ale aj na vybavenie vašej domácnosti . V súčasnosti až do výšky 7-tisíc eur s nízkym úrokom garantovaným počas celej doby splácania. Nevyžadujeme ručiteľa ani prekladanie bločkov či faktúr.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM