Lukáš Zavacký Kultúra

Užite si voľné dni v Košiciach naplno: Nechajte sa inšpirovať naším výberom víkendových akcií

Ani sme sa nenazdali a ďalší víkend už klope na dvere. Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? V Košiciach môžete zažiť aj takéto lákadlá...

Ilustračný obrázok k článku Užite si voľné dni v Košiciach naplno: Nechajte sa inšpirovať naším výberom víkendových akcií
Zdroj: TASR

PARTIA – TANCE S NÁRADÍM

15. apríla 2016 o 18:00, Divadlo Grand

Program inšpirovaný slovenskými, rómskymi a maďarskými tancami z územia Slovenska, pri ktorých tanečníci používali náradie a nástroje dennej potreby. Premiéru mal v roku 2015 v Bratislave.

RIMANKA

15. apríla 2016 o 19:00, Historická budova Štátneho divadla

Premiéra adaptácie románu talianskeho spisovateľa Alberta Moraviu, ktorý je jedným z najoceňovanejších moderných talianskych autorov. Príbeh mladého dievčaťa, ktoré je pod vplyvom okolností donútené robiť prostitúciu.

1. BIRTHDAY KARAOKE PARTY

15. apríla 2016 o 19:00, Guinness karaoke club

Mladý košický klub oslavuje svoje prvé výročie a vy môžete byť pri tom. Strip show, čapované pivo zdarma, uvítací drink, sprievodný program – to všetko vás tam čaká.

FRIDAY IN JAZZ

15. apríla 2016 o 22:00, Jazz Club

Na odreagovanie môžete prísť aj do Jazz Clubu, kde je každý piatok tanečná zábava. Tešiť sa môžete na DJ Dextera a množstvo mladých ľudí.

RUŠŇOPARÁDA 2016

16. a 17. apríla 2016, Rušňové depo

Premiéra dvoch parných rušňov, jedinečný pápežský vlak aj unikátny prezidentský salónny vozeň zo slávnych čias éry Trans Europe Expressov – to všetko budete môcť vidieť naživo počas dvoch dní v našom meste.

GOOD ANGELS – PIEŠŤANSKÉ ČAJKY

16. apríla 2016 o 18:00, Angels aréna

Finále ženskej basketbalovej ligy je na svete. Good Angels sa v ňom pobijú o celkové prvenstvo s piešťanským tímom. Doposiaľ ich v tejto sezóne stále porazili, možné je však očakávať kvalitné stretnutie.

KALI – ZLÝ PRÍKLAD TOUR

16. apríla 2016 o 21:00, Ibiza club

Svoje turné rozbehol slovenský raper Kali, ktorý pochádza z bratislavskej Petržalky. Na hudobnej scéne pôsobí od roku 2008 a jeho meno je čoraz viac populárne. Nadšenci hip-hopu si tak prídu na svoje.

SOBOTŇAJŠIA PÁRTY

16. apríla 2016 o 21:00, Retro cult club

Nevytancovali ste sa poriadne počas piatkovej noci? V Retro cult clube sa odohrá párty, po ktorá vám dá to, čo chcete. Počas noci bude hrať DJ Steeve.

FC LOKOMOTÍVA KOŠICE – ŠKF SEREĎ

17. apríla 2016 o 16:00, Štadión Družstevná pri Hornáde

Lokomotíve Košice sa v úvodných dvoch dueloch nadstavby darilo výborne, keď oba zápasy vyhrala a momentálne sa nachádza na štvrtej priečke. Tentoraz sa proti nej postaví predposledný tím tabuľky o postup, ŠKF Sereď. Má tak jedinečnú príležitosť posunúť sa v tabuľke ešte vyššie.

SPOTLIGHT

17. apríla 2016 o 17:10, Cinemax

Oscarovo ocenený film, ktorého režisérom je Tom McCarthy, prináša príbeh podľa skutočnej udalosti. Americký denník The Boston Globe odhalil masívny škandál zneužívania maloletých predstaviteľmi miestnej arcidiecézy.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM