Aktualizované Alexandra Kolínská Krimi

V Košiciach horel byt: Evakuovať museli až dvadsať ľudí!

V Košiciach na Inžinierskej ulici museli zasahovať hasiči. Dôvodom bol požiar v jednom z bytov, z bytového domu museli evakuovať približne 20 ľudí. Článok sme spresnili o informácie, ktoré nám poskytla policajná hovorkyňa.

Ilustračný obrázok k článku V Košiciach horel byt: Evakuovať museli až dvadsať ľudí!
Zdroj: Webnoviny.sk

Košickí hasiči likvidovali v utorok večer požiar bytu na Inžinierskej ulici v Košiciach. Ako v stredu informoval dôstojník operačného strediska košických hasičov, z domu museli evakuovať okolo 20 obyvateľov.

„Podnájomník bytu pravdepodobne varil a zaspal, čím spôsobil požiar bytu. Nadýchal sa splodín horenia pri hasení pred príchodom hasičov, ktorí ho potom ošetrili. Po ošetrení ho odovzdali prítomnej hliadke polície,“ informoval dôstojník operačného strediska.

Po lokalizácii a likvidácii požiaru hasiči privolali poruchovú službu. Vyhorený byt odovzdali rodinnému príslušníkovi majiteľa bytu. Presnú príčinu požiaru ako aj výšku škody určí vyšetrovanie.

„K požiaru bytu došlo na 7. poschodí, pre majiteľa bytu vznikla škoda v doposiaľ nezistenej výške, príčina požiaru je predmetom vyšetrovania, polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin všeobecného ohrozenia z nedbanlivosti. V byte sa v čase požiaru nachádzala jedna osoba, ktorá zranenia neutrpela,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM