Rôzne

V Košiciach sa idú vyberať krásavice zo škôl: Záujemkyne o prestížny titul musia byť nefajčiarky!

Študentky zabojujú o atraktívny titul. Už v najbližších dňoch rozbehne kolotoč kastingov známej súťaže. A krásavice zo stredných škôl sa budú vyberať aj v Košiciach.

Ilustračný obrázok k článku V Košiciach sa idú vyberať krásavice zo škôl: Záujemkyne o prestížny titul musia byť nefajčiarky!
Zdroj: TASR

V poradí už šiesty ročník Miss stredných škôl Slovenskej republiky začína! Finálová zostava dvanástich dievčat sa bude vyberať počas siedmych kastingov vo februári 2014.

Košické stredoškoláčky sa môžu prísť predviesť v metropole východu už 7. februára. Pre vybrané finalistky sú pripravené tri zaujímavé sústredenia doma i v zahraničí, prezentačné podujatia na Slovensku a veľké nezabudnuteľné finále na konci školského roka.

Novinky šiesteho ročníka sú postavené na nových vzdelávacích cieľoch, osvete a boji proti fajčeniu či užívaniu alkoholických nápojov u dievčat, ale aj v zmenách vo fungovaní súťaže. Zaujímavou informáciou je aj nové kritérium na podanie prihlášky do súťaže: záujemkyňa o korunku kráľovnej krásy totiž musí byť nefajčiarka.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM