Lukáš Zavacký Krimi

V košickom nákupnom centre sa odohrala krádež mobilu: FOTKY a popis podozrivého muža!

Polícia informovala, že v jednom z nákupných centier v Košiciach došlo ku krádeži voľne položeného mobilného telefónu. Muži zákona sa snažia získať totožnosť podozrivého muža. Pozrite si priložené zábery a popis.

Ilustračný obrázok k článku V košickom nákupnom centre sa odohrala krádež mobilu: FOTKY a popis podozrivého muža!
Zdroj: Policajný zbor SR

Muži zákona z Obvodného oddelenia Policajného zboru Košice Západ začali skrátené vyšetrovanie v trestnej veci krádeže, ktorého sa dopustil doposiaľ nezistený páchateľ. Podľa polície došlo k činu 23. januára 2016 v čase pred 21. hodinou v jednom z nákupných centier v Košiciach, kde v jednej z predajní odcudzil neznámy muž z pultu voľne položený mobilný telefón, čím poškodenej žene spôsobil škodu vo výške 350 eur.

Polícia informovala, že sa snaží získať totožnosť podozrivého muža, ktorý je zachytený na priložených záberoch. „Ak podozrivého muža, ktorého zachytila bezpečnostná kamera spoznali, aby to oznámili na ktoromkoľvek policajnom útvare, resp. na známom telefónnom čísle 158,“ povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, Jana Mésarová.

Ako uviedla polícia ďalej, ide o 25 až 35-ročného muža, vysokého asi 175 až 180 cm, strednej postavy, s hnedými očami a v ušiach mal dve veľké kryštálové náušnice veľkosti asi 0,5 cm. Tlačová správa taktiež uvádza, že mal oblečenú modrú bundu do pása, obuté mal semišové hnedasté topánky, na ktorých bola z vonkajšej strany vlajočka (obdĺžnik s červenou a bielou farbou na polovicu) a na hlave mal čiernu čapicu s bielym nápisom a neznámym červeným vzorom.

Páchateľ pri krádeži mobilu
2
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM