Michal Lendel Rôzne

V meste začal festival jedla: V reštauráciách si za zvýhodnené ceny môžete pochutiť na špecialitách!

Od stredy si môžu gurmáni užívať celoslovenské podujatie Zimný festival jedla. Milovníci dobrého jedla a pitia z Košíc a okolia si tak budú môcť až do 16. februára vychutnať vybrané špeciality v piatich reštauráciách v metropole východného Slovenska.

Ilustračný obrázok k článku V meste začal festival jedla: V reštauráciách si za zvýhodnené ceny môžete pochutiť na špecialitách!
Zdroj: Webnoviny.sk

V Košiciach sa do Zimného festivalu jedla zapojilo päť v meste obľúbených reštaurácií. Počas celého mesiaca tak bude pre návštevníkov pripravené špeciálne festivalové menu podľa vopred zadaných inštrukcií na tému Chute regiónov, Špecialita šéfkuchára a Recepty našich mám.

To najlepšie, čo súčasná slovenská gastronómia ponúka je možné si vychutnať za zvýhodnené festivalové ceny od 9€ za jednochodovú, až po 23€ za trojchodovú degustáciu s pohárom vína v cene.

Zároveň, ak máte chuť vyskúšať špeciality viacerých reštaurácií v Košickom regióne, organizátor vypravuje vo vybraných termínoch špeciálny Gurmán bus, ktorý vás napríklad 1. februára na tzv. „Košickej trase“ zavedie do dvoch košických a jednej reštaurácie v Spišskej Novej Vsi.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM