Richard Rovinsky Krimi

V nemocnici ležia traja ťažko popálení pacienti.

Neopatrnosť priviedla šiestich ľudí do nemocnice, z toho traja budú musieť podstúpiť chirurgické zákroky.

Zdravotný stav troch pacientov hospitalizovaných v Nemocnici Košice Šaca je podľa vyjadrenia riaditeľa Juraja Vančíka stabilizovaný, no budú musieť podstúpiť viacero plastických operácií. Ťažké popáleniny utrpeli pri požiari obytného domu v Michalovciach 28. decembra 4-ročné dieťa, 19-ročný muž a 59-ročná žena.
Staršia pacientka má popáleniny III. stupňa na ploche 31 percent povrchu tela a popáleniny dýchacích ciest. Muž vo veku 19 rokov utrpel popáleniny dýchacích ciest a popáleniny na 48 percentách povrchu tela. Iba 4-ročné dieťa je popálené na 30 percentách povrchu tela a taktiež utrpelo popáleniny dýchacích ciest.
V Nemocnici s poliklinikou v Michalovciach boli v pondelok hospitalizovaní aj traja ľahšie popálení pacienti, ktorých zdravotný stav je stabilizovaný a sú mimo ohrozenia života. Ide o 20-ročnú ženu, 11-ročné dievča a 7-ročného chlapca. Ďalší traja pacienti boli podľa slov Dušana Dzurju z Oddelenia úrazovej chirurgie michalovskej nemocnice po ošetrení prepustení do ambulantnej starostlivosti.
V súvislosti s požiarom, ktorý vznikol pravdepodobne pri neopatrnej manipulácii s horľavou kvapalinou v obytnom dome na Mlynskej ulici v Michalovciach, začal michalovský policajný vyšetrovateľ trestné stíhanie pre trestný čin všeobecného ohrozenia.

zdroj: tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM