Lenka Fedorová Rôzne

Valentína môžete prežiť v Košiciach aj netradične: PREHĽAD pre hladných, zvedavých, ale aj tých, čo sa chcú podeliť :)

Nebaví vás už trávenie Valentína doma? Chcete zmenu alebo len vyjsť na čerstvý vzduch? V Košiciach ho môžete prežiť aj netradičným spôsobom. Pozrite si prehľad akcií, na ktorých môžete stráviť sviatok sv. Valentína.

Ilustračný obrázok k článku Valentína môžete prežiť v Košiciach aj netradične: PREHĽAD pre hladných, zvedavých, ale aj tých, čo sa chcú podeliť :)
Zdroj: TASR

Valentín sa nezadržateľne blíži. Košice vám ponúkajú širokú škálu možností, ako ho stráviť v našom meste. Na svoje si prídu milovníci športu, zábavy aj umenia. Pripravili sme pre vás pár tipov, ako môžete sviatok lásky osláviť netradične.

Pre hladných

Valentínsky brunch

14. február 2016 od 11:30 do 15:00, Olive Tree, Hlavná 1, Košice

Pre tých, ktorí dávate prednosť romantickému obedu je táto akcia ako stvorená. Nápadité predjedlá, chutné polievky, lahodné hlavné jedlá. Ryby a palacinky pripravované priamo pred Vašimi očami. Pre deti bude k dispozícii detský kútik s opatrovateľkou, chuťové poháriky vám pošteklia špeciálne valentínske dezerty, kde budú hrať prím jahody.

Pre zvedavých

Kľukaté cestičky lásky vo vedecko-technickom centre

14. február 2016 od 12:00 do 17:00, Slovenské technické múzeum, Hlavná 88, Košice

Valentínske popoludnie je určené nielen pre zaláskované a zamilované páry ale i rodinné dvojice, ktoré chcú v múzeu netradične a zmysluplne stráviť čas a zažiť poučenie i zábavu. Dvojice si môžu vyskúšať svoju šikovnosť, spoluprácu a logiku na meračoch postrehu, hlavolamoch, očných klamoch a ďalších technických exponátoch vo Vedecko-technickom centre.

Láska pod hviezdami

14. február 2016 o 13:30, 15:00, 17:00, Slovenské technické múzeum, Hlavná 88, Košice

Túlanie sa mytológiou lásky bude mottom v PROGRAME PLANETÁRIA. Uskutočnia sa tri špecializované programy týkajúce sa hviezdnej oblohy a nebeskej lásky hrdinov mýtov aj legiend. Jednou z tém bude láska Orfea a Euridiky.

Pre nadšencov zábavy

Funny Valentín s Optimou

13. február 2016 od 12:00 do 18:00, OC Optima

„Prežite Valentín trochu netradične,“ to je hlavnou myšlienkou podujatia Funny Valentín s Optimou. Podujatie nebude len o súťaži, predstavia sa aj malé modelky na detskej módnej prehliadke, tanečné vystúpenia detských tanečných škôl v Košiciach a exibičné vystúpenia športov Športového gymnázia.

Pre aktívnych

Valentín na ľade

14. február 2016 o 16:00, Športovo – zábavný areál, Alejová 2, Košice

Mestská časť Košice – Juh organizuje pre zaľúbených túto akciu, na ktorej zažijete vystúpenie Krasokorčuliarov z Krasocentra. Čaká vás taktiež skvelá tombola a súťaže. A samozrejme, budete si môcť vyznať lásku.

Pre darcov

Valentínska kvapka krvi

23. február 2016 na študentských internátoch na Jedlíkovej ulici, 24. február 2016 na Fakulte verejnej správy UPJŠ na Popradskej ulici, 1. marca 2016 na Strednej priemyselnej škole stavebnej

Slovenský červený kríž aj tento rok organizuje Valentínsku kvapku krvi. Napriek tomu, že táto akcia začína až 23. februára prvým mobilným valentínskym odberom na Jedlíkovej, neodmysliteľne patrí medzi najzaujímavejšie valentínske akcie. Tohtoročné motto akcie znie: „Príďte sa rozdať pre druhých." Akcia bude trvať päť týždňov, až do 11.3.2016.

„Počas kampane pracovníci nášho HTO navštívia niekoľko vysokých a stredných škôl, na ktorých budeme odber pre Valentínsku kvapku krvi realizovať,“ vysvetľuje primárka HTO MUDr. Annamária Bratková.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM