Ľubomír Hudačko Rôzne

Veľké finále Miss Prešov: O titul zabojujú aj Košičanky či dvojníčka Celeste Buckingham!

Desať sexi finalistiek zabojuje v piatok o titul kráľovnej Prešova. Porota to bude mať náročné, pretože každá z nich je niečím výnimočná. Medzi dievčatami nechýbajú ani Košičanky či dvojníčka Celeste Buckingham.

Ilustračný obrázok k článku Veľké finále Miss Prešov: O titul zabojujú aj Košičanky či dvojníčka Celeste Buckingham!
Zdroj: Dnes24.sk

Do finálovej zostavy sa prebojovala aj Košičanka Simona Liptáková (16), ktorá je jednou z najmladších súťažiacich. Šťastie uspieť skúšala aj na nedávnej MISS Domaša. Okrem toho sa predstaví na pódiu ďalšia „vraňarka“ – Kristína Bogová (16).

Titul Miss Prešov by rada získala aj dvojníčka obľúbenej mladej speváčky Celeste Buckingham, len pätnásťročná Prešovčanka Ine Minarčíková. „Veľa ľudí mi hovorí, že sa podobám na Celeste Buckingham. Mám rada jej pesničky a aktuálny duet, ktorý naspievala so svojou sestrou je úžasný,“ priznáva I.Minarčíková

Počas finálového večera sa dievčatá predstavia v plavkách, oblečení „mladá móda“ a vo voľnej disciplíne. Organizátori pre nich pripravili hodnotné ceny. Podujatím bude sprevádzať obľúbený hlas slovenského rádiového éteru Milan Zimnýkoval alias Junior a záver spestrí svojimi najväčšími hitmi skupina Desmod. Miss Prešov 2013 začína v piatok 23.augusta o 19.00 na amfiteátri.

Fotogaléria: 1. Simona Liptáková, 2. Kristína Bogová

Zdroj FOTO: Marek Eštočin

Finalistky MISS Prešov 2013
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM