Lenka Fedorová Rôzne

Víkend je už predo dvermi: Jeden klik a prehľad akcií máte pod palcom

Kino, futbal, párty či trhy v Tabačke. Aj tento víkend je v Košiciach z čoho vyberať!

Ilustračný obrázok k článku Víkend je už predo dvermi: Jeden klik a prehľad akcií máte pod palcom
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

FC LOKOMOTÍVA KOŠICE – MFK TATRAN LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ

19. augusta 2016 o 16:30, Štadión Družstevná pri Hornáde

Po úvodných dvoch kolách 2. najvyššej futbalovej súťaže sa košické tímy môžu tešiť. Vyhrali obe stretnutia a výnimkou nie je ani Lokomotíva. S Liptovským Mikulášom môže šnúru víťazstiev natiahnuť.

MICHEL SAJRAWY

19. augusta 2016 o 19:30, Kulturpark

Kulturpark žije v auguste festivalom hudby, predstavení či workshopov. Leto v parku prinesie aj koncert muzikanta pod menom Michel Sajrawy.

TOMÁŠ AGAT BŁOŃSKI

20. – 21. augusta 2016 o 10:00, Východoslovenská galéria

Repríza unikátnej výstavy z tvorby významného fotografa a intermediálneho autora Tomáša Agata Błońskeho sa zameriava na dielo posledných dvoch dekád. Výstava sa realizuje v rámci 20. výročia Domu fotografie v spolupráci s Galériou umelcov Spiša v Spišskej Novej Vsi.

HEREND – POKLADY Z PORCELÁNU

20. augusta 2016, Východoslovenské múzeum v Košiciach

Cieľom porcelánovej manufaktúry v Herende je uchovávať a prenášať stáročné hodnoty, kde je krása, jedinečnosť a vysoká kvalita súčasťou každodenného života, vytvárať štýl, predčiť ostatných a tak prekvapiť svet.

TAJNÝ ŽIVOT MAZNÁČIKOV /The Secret Life of Pets/

20. augusta 2016 o 16:00, Kino úsmev

Čo asi robia vaši štvornohí miláčikovia, keď nie ste doma? Túto otázku si už určite položilo množstvo majiteľov štvornohých chlpáčov. Autori rozprávky sa s touto myšlienkou pohrali a vytvorili unikátny príbeh, ktorý určite rozosmeje vás i vaše deti.

TRH V TABAČKE

20. augusta 2016 o 11:00, Tabačka KulturFabrik

Cieľom akcie je predstaviť zákazníkom snahu a výtvory lokálnych farmárov, remeselníkov a malých predajcov, ktorí využívajú prírodné suroviny, lokálne zdroje a poctivú remeselnú prácu spojenú s ich vlastnými príbehomi. V Tabačke sa tak každý mesiac predstavia poctivo vybratí lokálni predajcovia.

HC KOŠICE – BLACK WINGS LINZ

20. augusta 2016 o 19:30, Steel Aréna

Utorňajšie stretnutie nebude pre HC Košice jediné v Lige majstrov v aktuálnom týždni. V sobotu si naši hokejisti zmerajú sily s rakúskym Black Wings Linz.

PRAVIDELNÁ SOBOTNÁ PÁRTY

20. augusta 2016 o 21:00, Retro cult club

Ak sa niekto nestihol zabaviť počas týždňa či v piatok, v sobotu môže zamieriť do Retro cult clubu na párty, ktorá sa koná pravidelne v rovnaký deň.

HATEFUL 8

21. augusta 2016 o 20:00, Amfiteáter

Amfiteáter premieta svoje filmy už len do 4. septembra. Tento netradičný zážitok si netreba nechať ujsť. V nedeľu bude k dispozícii akčný western – Hateful 8.

Pavel Scheiner: ŠAŠOVINKY

21. august 2016 o 9:00, Bábkové divadlo v Košiciach

Pôvodná hra pre bábky a hercov zavedie divákov do prostredia cirkusovej manéže, v ktorej vystupujú traja malí artisti, a to vzpierač Bum, žonglér Bác a tanečnica Linka. Cirkus raz príde na miesto, ktoré stráži Silofón. Malých artistov pustí len vtedy, keď ho svojimi výkonmi prekvapia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM