Lukáš Zavacký Kultúra

Víkend predo dvermi: Košický výber akcií na príjemný oddych

Rozmýšľate nad tým, ako stráviť najbližší piatok či víkend? My vám v tom pomôžeme. Nechajte sa inšpirovať tipmi našej redakcie s bohatou ponukou podujatí.

Ilustračný obrázok k článku Víkend predo dvermi: Košický výber akcií na príjemný oddych
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk

PODKOŠOVÝ SVET

6., 7., 8. máj 2016 od 9:00 do 17:00, Východosloven­ské múzeum

Východoslovenské múzeum v Košiciach pripravilo výstavu pre priaznivcov športu. Návštevníci sa dozvedia podrobnosti o ženskom basketbale v našom meste. A to až do 11. septembra.

AERO MOTO RETRO SHOW

6. máj 2016 o 15:00, Aeroklub Košice

Tento deň prinesie pre všetkých nadšencov leteckej akrobacie unikátny zážitok. Aero Moto Restro Show uvedie pozemnú a vzdušnú rekonštrukciu bitiek 2 svetovej vojny, pyrotechnické efekty, bohatý kultúrny program, detské atrakcie i ohňostroj.

ODD REY

6. máj 2016 o 20:00, U Legionárov

Piatok si možno užiť aj na koncerte talianskej blues rockovej skupiny Odd Rey v rámci jej európskeho turné v košickej pivárni.

FRIDAY NIGHT PARTY

6. máj 2016 o 21:00, Retro cult club

Retro cult club prichádza s ďalšou párty akciou. Vystúpi na nej Rezident DJs Retro – Milan Knapik, Steeve, Incognito. Je sa teda na čo tešiť. Minimálne na spoločnosť mnohých mladých ľudí.

NATURA VINUM

7. máj 2016 od 14:00 do 22:00, Kunsthalle

Druhý ročník festivalu autentických vín Natura Vinum Košice sa bude konať v Kunsthalle. Prídu vinári z rôznych krajín Európy a návštevníci si budú môcť pochutnať na gurmánskych špecialitách z lokálnych zdravých surovín.

VÍNEČKO DISCO PÁRTY

7. máj 2016 o 21:00, Honor cafe

Ako informujú organizátori, disco párty pre všetkých fajn ľudí. Na tejto akcii čaká zúčastnených množstvo kvalitného vína, konkrétne z Moravy.

MAJÁLES SATURDAY PARTY

7. máj 2016 o 21:00, Retro cult club

Majáles sa bude konať aj v Retro cult clube. Už 7. mája sa návštevníci môžu tešiť na dávku kvalitnej hudby a oddýchnuť si tak od pracovných povinností.

SPORT & FAMILY DAY

8. máj 2016 o 9:00, Kulturpark

Výstava zameraná pre rodiny. Deti aj rodičia si prídu na svoje a všetko, čo hľadajú v rámci detského sveta, spoločných rodinných športových, ale aj mimo športových aktivít nájdu práve tu. Budú sa konať aj autogramiády so športovcami, hercami či spevákmi.

FC LOKOMOTÍVA KOŠICE – FC NITRA

8. máj 2016 o 16:30, Štadión Družstevná pri Hornáde

Futbalisti Lokomotívy idú v skupine o postup ako švajčiarske hodinky a doteraz spolu s Bardejovom v nej ani raz neprehrali. Postupne zdolali Pohronie, Borčice, Sereď, Žilinu B a naposledy aj Slovan Bratislavu B. Najbližšie ich čaká súboj s Nitrou, s ktorou by väčšie problémy mať nemali.

HARDCORE HENRY

8. máj 2016 o 20:50, Cinemax

Netradičný film, ktorý je ako prvý natočený od začiatku po koniec. A z pohľadu prvej osoby. Divák je akoby hlavným hrdinom a spolu s ním vidí nezastaviteľnú lavínu úderov, streľby, skokov, pádov a snaží sa zachrániť vlastnú manželku.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM