Lukáš Zavacký Kultúra

Víkend sa blíži a ani vy sa nemusíte nudiť: Výber chystaných podujatí, ktoré vám odporúčame zažiť

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Pri rozhodovaní vám môžu pomôcť tipy našej redakcie na zaujímavé podujatia, ktoré odporúčame zažiť počas nastávajúceho víkendu v Košiciach.

Ilustračný obrázok k článku Víkend sa blíži a ani vy sa nemusíte nudiť: Výber chystaných podujatí, ktoré vám odporúčame zažiť
Zdroj: TASR

TRHY NA DOMINIKÁNSKOM NÁMESTÍ

18. a 19. marca 2016, Dominikánske námestie

Mesto chystá počas piatku a soboty veľkonočné trhy na Dominikánskom námestí, na ktorých nebudú chýbať kraslice, rôzne ozdoby, korbáče, ale aj výrobky z prútia, dreva, tkané koberce, šperky. Milovníkov mliečnych dobrôt potešia aj lákavé mliečne výrobky a syry. Návštevníci sa budú môcť pokochať sledovaním rezbárov pri výrobe drevených plastik.

ZOOTROPOLIS

18. marca 2016 o 15:20 v 3D a o 18:00 v 2D, Cinemax

Komediálna rozprávka pre tých najmenších, väčších, ale i dospelých. Príbeh o policajnej králičke Judy Hoppsovej, ktorá sa nebála ísť za svojím snom vás určite nenechá chladnými. Môžete si ju pozrieť v skoršom čase – 15:20 v 3D alebo o 18:00 v 2D.

VIDIEK A PACORA TRIO

18. marca 2016 o 19:30, Kulturpark

Koncert dvoch známych kapiel, a to Vidiek a PaCoRa Trio, ktoré odohrajú mnoho hitov. Môžete sa tešiť na rôzne štýly – džez a folklór s prvkami vážnej hudby.

FRIDAY IN JAZZ

18. marca 2016 o 22:00, Jazz Club

Ak sa chcete odreagovať, v Jazz Clube je každý piatok párty. Tešiť sa môžete na Dj Dextera a množstvo mladých ľudí.

SPARTAKUS

19. marca 2016 o 19:00, Štátne divadlo

V Rusku vyvolávalo toto predstavenie rôzne diskusie, nové spracovanie baletu teraz mieri aj do Košíc. Kirill Simonov uvedie po Anne Karenine v našom meste nesmrteľný príbeh na hudbu Arama Chačaturiana.

SÁM SEBOU

19. marca 2016 o 20:00, Malbo Caffé

Koncert východniarskej skupiny Sám Sebou, ktorá okrem známych hitov zahrá aj novinky z pripravovaného tretieho albumu. Ako ich hudobný hosť zavíta do Malba Caffé Marek Lacko.

ST. PATRICK 2X STAGE

19. marca 2016 o 21:00, Retro cult club

Nevytancovali ste sa poriadne počas piatkovej noci? V Retro cult clube sa odohrá párty podľa sviatku, ktorý je súčasťou írskej kultúry. Čakajú vás dva stejdže. Hrať bude DJ Milan Knapik & Incognito. Vystúpi aj skupina Shamrock Readheads.

SMEJKO A TANCULIENKA

20. marca 2016 o 10:00, Historická radnica

Čaká vás veselá pesničková fantázia s kúzlami a pesničkami ako Vlk a Kozliatka, Červená čiapočka či Budkáčik a Dubkáčik, Okrem rozprávkových pesničiek si prídu na svoje aj malí drobci s pesničkami Hej rup, do toho, Hádaj hádaj…, ako aj s novinkou Šmucko Knoflik.

FC LOKOMOTÍVA KOŠICE – MFK LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ

20. marca 2016 o 15:00, Štadión Družstevná pri Hornáde

Zápas 21. kola DOXXbet ligy a zároveň predposledný duel pre FC Lokomotívu Košice. Stretne sa s MFK Liptovským Mikulášom, ktorý už dokázala v tejto sezóne raz poraziť.

LEBURN MADDOX & BAND

20. marca 2016 o 20:00, Smelly Cat

Blues-rockový program s prvkami funku a reggae v podaní amerického gitaristu a speváka Leburna Maddoxa v sprievode jeho tria. Na scéne pôsobí od 70. rokov 20. storočia. Ako nádejný muzikant začal nahrávať v štúdiu s takými hviezdami ako James Brown či George Clinton. Môžete očakávať poriadnu dávku energie.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM