Lenka Fedorová Kultúra

Víkendová ponuka podujatí v Košiciach: Kde sa oplatí vybrať?

Víkend klope na dvere, tak kam sa vybrať? Košice vám dávajú na výber, tak neváhajte a prijmite pozvanie na niektoré z podujatí.

Ilustračný obrázok k článku Víkendová ponuka podujatí v Košiciach: Kde sa oplatí vybrať?
Zdroj: TASR

DAVID KOLLER & FRIENDS 2017

10. februára 2017 o 20:00, Tabačka KulturFabrik

David Koller & Friends je najnovším projektom, ktorého výsledkom je unikátny album cover verzií skladieb, ktoré si z Kollerovej sólovej tvorby vybrali umelci ako Katarzia, Korben Dallas, Android Asteroid či Ben Cristovao.

DNI OTVORENÝCH DVERÍ UPJŠ

10. februára 2017, Filozofická fakulta

Svoje brány otvorí tentokrát Filozofická fakulta UPJŠ v Košiciach. Prijmite pozvanie a možno sa váš život vydá iným smerom.

LIŠIAK A LIŠIAČIK

Od 10. februára 2017 o 9:00, Bábkové divadlo v Košiciach

Ide o veselý príbeh o posledných veciach, preteplený humorom. Príbeh o lese kde žijú dvaja lišiaci – Starý Lišiak a Lišiačik. Život im plynie v rozhovoroch, skrývaní sa pred zlým Pytliakom a – v prípade Lišiačika – v bezstarostných hrách. Ale len dovtedy, kým sa nestane nešťastie – Starý Lišiak je smrteľne postrelený… Je to teda rozprávka o živote, smrti, priateľstve a láske, plná nežného humoru, ale aj o tom, že všetko má svoj čas.

KRÁĽOVNÁ ALŽBETA A MÓDA

Do 2. apríla 2017, Východoslovenské múzeum v Košiciach

Bavorská princezná, česká a uhorská kráľovná, rakúska cisárovná a tiež manželka cisára Františka Jozefa I. To všetko vystihuje Alžbetu Bavorsku, známu tiež ako cisárovnú Sissi.

ZIMNÝ FESTIVAL JEDLA 2017

Do 15. februára 2017, Košice

Šéfkuchári najlepších slovenských reštaurácií ponúknu návštevníkom piateho ročníka Zimného festivalu jedla jedlá v troch kategóriách, a to: Naše ikonické jedlo, Chute regiónov a Recepty našich mám.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM