Lukáš Zavacký Kultúra

Víkendová porcia akcií v Košiciach: Vyberajte zo širokej ponuky

V Košiciach sa v piatok a počas víkendu nemôže nikto nudiť. Pripravených je viacero akcií, ktoré ponúkajú zábavu či oddych. Stačí si vybrať.

Ilustračný obrázok k článku Víkendová porcia akcií v Košiciach: Vyberajte zo širokej ponuky
Zdroj: TASR

TAJNÝ ŽIVOT MAZNÁČIKOV

30. septembra až 2. októbra 2016 o 14:00 a 15:30, Ster Century

Skvelá rozprávka nielen pre deti. Tajný život maznáčikov odhalí, čo robia domáce zvieratá vtedy, keď ich páni odchádzajú preč.

ROCKOVÁ NOC

30. septembra 2016 o 20:00, Olympic Casino

Nezabudnuteľný rockový večer možno prežiť v košickom kasíne. Pre návštevníkov si pripravilo koncert skupín Bon Jovi revival a Rado Moznich, tanec pri tyči i kvalitného dídžeja. Vstup je od 18 rokov.

BIELA NOC

1. októbra 2016, Košice

Už len krátky čas zostáva do Bielej noci. Pozvanie prijali špičkoví domáci i svetoví umelci. Nočný život v metropole východu naberie nový rozmer.

CRAFTCON

1. októbra 2016 o 18:00, Hádzanárska multihala za Hornbachom

Jednodňový festival najmä pre mladú a strednú generáciu. Na svoje si prídu milovníci online zábavy a populárnej hry s názvom Minecraft.

MUSIC CULTURE DISCO

1. októbra 2016 o 22:00, Jazz Club

Sobotňajšia párty v Jazz Clube nenechá nikoho chladným. Treba len zavítať na akciu s názvom Music Culture Disco. O všetko sa postará DJ Spotty.

MEDZINÁRODNÝ MARATÓN MIERU

2. októbra 2016, Košice

Medzinárodný maratón mieru 2016 je tu! Tentoraz otvorí už svoj 93. ročník. Opäť sa ho zúčastnia tisícky športovcov, ktorí budú súťažiť vo viacerých bežeckých disciplínach a kategóriách.

HC KOŠICE – MHC MOUNTFIELD MARTIN

2. októbra 2016 o 17:00, Steel Aréna

Košickí hokejisti sa momentálne nachádzajú na 1. mieste v tabuľke Tipsport ligy. Najbližšie sa predstavia vonku proti Nitre, následne privítajú doma Martin.

RICHARD MÜLLER & BAND

2. októbra 2016 o 19:00, Spoločenský pavilón

Richard Müller patrí medzi najznámejších a najúspešnejších spevákov zo Slovenska. Počas svojej bohatej kariéry vyprodukoval množstvo hitov, ktoré zaspieva spolu s piesňami z nového albumu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM